PN-inline #5: Lepšie Piešťany zažiť, ako stokrát počuť.

Piešťany už štyrikrát zažili večernú jazdu na korčuliach a bicykloch cez mesto. Tento rok sa účastníci PN—inline môžu tešiť na predĺženú trať, požičovňu korčúľ či freestyle slalomovú exhibíciu.

Druhú augustovú sobotu sa piešťanské cesty opäť na chvíľu stanú cestami nielen pre autá a prejdú sa po nich korčuliari, cyklisti či longboardisti na piatej jazde PN-inline. Jazdy mestom na korčuliach majú pôvod v bratislava-inline, kde sa každý piatok počas letných prázdnin stretne viac ako tisíc korčuliarov, ktorí si idú užiť letnú atmosféru večerného mesta z inej perspektívy.

PN-inline-02_2013

Akcia je nielen o radosti z pohybu, ale predovšetkým o výbornej atmosfére, ktorú treba zažiť na vlastnej koži. Prísť môže ktokoľvek: mladí, starí, jednotlivci, páry, skupiny, rodiny s deťmi – vítaný je každý, kto vie jazdiť a zabrzdiť. Nie je to súťaž, ale príjemná jazda po cestách, po ktorých sa ľudia bežne vozia autami či hromadnou dopravou. Nie je potrebná registrácia a neplatí sa žiaden poplatok – stačí len prísť s dobrou náladou.

Stretávanie sa začína od 18.00 na Námestí slobody, samotná jazda PN-inline odštartuje o 19.00. Jazdiť sa bude v sprievode polície, inline teamu, zdravotníkov i sanitky. Od 18.00 budú k dispozícii zdarma požičovňa a servis korčúľ, inline škola s inštruktormi, ktorí ochotne poradia s akýmkoľvek korčuliarskym problémom, pitný režim aj exhibícia freestyle slalomu klubu i-riders.

Všetky informácie o PN-nline nájdete na www.sk-inline.sk a https://on.fb.me/1LRjoY7. Viac info o bratislava-inline na www.bratislava-inline.skwww.facebook.com/bratislavainline

pn-mail

Zdroj: bratislava-inline