Po Alixovi Perezovi mieri do Bratislavy ďalší člen labelu Shogun Audio, DJ Icicle

Anglický label Shogun Audio pravidelne zásobuje poslucháčov súčasným bass soundoum, o čom sme sa presvedčili už minulý rok na Alixovi Perezovi. Na rok presne k nám do Bratislavy zavíta ďalší zástupca tohto labelu, Icicle. Multiinštrumentalista, ktorému nie je cudzia hra na piáno či bicie, sa v Nu Spirit Clube predstaví na rezidentnej akcii Inkwalla Polyrhythm v piatok 22. apríla 2016.

Icicle, vlastným menom Jeroen Snik pričuchol k hudbe už ako 8ročný, kedy mu učaroval zvuk piána, ku ktorým sa neskôr pridali aj bicie. O pár rokov neskôr si na lokálnej party Jungle Galaxy zamiloval drum & bass, zakúpil si gramce, software a začal produkovať vlastné tracky. V súčasnosti je považovaný za jedného z najtechnickejších producentov elektronickej hudby na svete.

Releasy na značkách ako Hospital Records, Soul:R, Renegade Hardware či Critical sa zapríčinili pod angažmá v meste drum&bassu, Londýne a podpísanie sa spomínanému labelu Shogun Audio. Po dvoch úspešných singloch ‚Dreadnaught‘ a deep dubstepovom ‚Xylophobia‘ vydáva v roku 2011 debutový album ‚Under the Ice‘, ktorý si získal srdcia všetkých fanúšikov poctivého zvuku multižánrového drum & bassu.

O dva roky neskôr ste ho mohli zastihnúť snáď na všetkých zásadných festivaloch v Európe, Austrálii či USA. Neutíchajúca chuť po novým žánrových fúziách a život na cestách nezabránili vydaniu jeho druhého albumu ‚Entropy‘, ktorým už raz a navždy preťal zadefinované hranice žánrov. Ocenenia kritikov i širokej verejnosti vyústili až do Entropy Live tour, kde Jeroen spája svoje skills s vjingom a podľa ohlasov ide o show, ktorú si nemôžeš nechať ujsť.

O support sa v piatok 22. apríla postará Toochkny deejay a našim rezidentom Inkwallom, a temnejší zvuk basementu budú mať na starosti [slu:t] s aamonom.

ENTRY
20:00 – 23:00 3€
23:00 – 03:00 6€
03:00 – 03:00 3€

web

Zdroj: Nu Spirit Club & Bar