Po Paštekovej a Madejovi prichádza nový talent – Olívia.

Verí, že bude veľká hviezda… Má osem rokov, energie na rozdávanie a vo svojom debutovom singli presviedča o tom, že „Všetko sa dá“. Nech sa páči, na scénu prichádza Olívia.

Určite si všetci ešte pamätáme skladby Mandarinka Darinka, Sprayer Frayer od Michaely Paštekovej alebo Bobi, či Ferrari od Martina Madeja. Na tradíciu dnes už legendárnych hitov nadväzuje nový spevácky talent z Košíc Olívia, ktorú objavil Pavol Petrik. K spolupráci sa dostali náhodou, keď prišla točiť do štúdia reklamu. Po pár minútach ho spontánne dievčatko presvedčilo, že popri tanci, gymnastike, či hre na klavír by chcelo spievať, a myslí to absolútne vážne. „Na Olívii ma zaujal jej obrovský entuziazmus, ktorý nám dospelým občas chýba. Všetko robí s úprimným zanietením. Jej radosť dobíjala často energiu aj nám, či už v štúdiu alebo počas natáčania,“ zdôraznil P. Petrik.

olivia-1

Nakoniec slovo dalo slovo a dnes je na svete prvý singel z pripravovaného debutového albumu. Na hudbe spolupracoval P. Petrik s Marekom Vozárom a text napísal Tomáš Repčiak. Skladba v sebe nesie jasne pozitívne posolstvo a Olívia si podľa toho užívala nielen nahrávanie, ale aj natáčanie videoklipu. „Prvýkrát to bolo v štúdiu ťažké, ale keď som sa do textu a melódie vžila, potom sa mi už spievalo ľahko. Rovnako som sa zabávala i počas natáčania, no niekedy to bola riadna zaberačka, najmä pri posledných scénach, ktoré sme natáčali v poli medzi divými makmi. Veľmi sa však z tejto pesničky teším, lebo si myslím, že môže dodať odvahu aj iným deťom, ktoré o niečom snívajú,“ prekvapila Olívia.

V klipe robí Olívii spoločnosť herečka, speváčka a finalistka poslednej série Superstar Lilly Maníčková, ktorá v štúdiu využila svoje učiteľské skúsenosti zo základnej umeleckej školy, kde vyučovala spev. Ako priznala, niekedy v nej vidí samú seba, preto má z ich spolupráce radosť. „Olívia je pre mňa jedno žiarivé slniečko. Veľa sa pýta, srší humorom, snaží sa, je veľmi živá a energická, nehovoriac už o jej muzikálnosti a celkových predpokladoch na to, aby z nej raz bola kvalitná speváčka, muzikantka,“ dodala Lilly.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.