Po vypredanom jesennom turné privezie kapela Rybičky 48 do Bratislavy svoje zatiaľ najväčšie turné!

Po vypredanom jesennom turné privezie kapela Rybičky 48 do Bratislavy svoje zatiaľ najväčšie turné! Úplne nová scéna, svetelná show, ale hlavne energia, ktorá je tak typická pre koncerty Rybičiek.

Turné Slibuju, že nebudu pít pomenované po titulnej piesni, ktorá na Slovensku zaznie prvý krát začalo  3.2. vypredaným koncertom v Brne. Bratislava, ktorá je ôsmou zastávkou z celkových 15, sa bude odohrávať v priestoroch klubu Ateliér Babylon 25.2.2016. Okrem spomínanej titulnej piesne zaznejú aj ostatné hity kapely, napríklad Léto a fanúšikovia dúfajú aj v pieseň My ještě nejsme starý. Na vybraných koncertoch sa objaví aj vychádzajúca česká hviezda Pekař so svojím singlom Búh, na produkcii ktorého sa chalani z Rybičiek podieľali.

Predkapelou celého turné bude československá úderka John Wolfhooker, v ktorej na gitaru hrá talent Adrián Janeček, ktorého môžeťe poznať zo súťaže talentov! Kapela po niečo vyše 2 rokoch pôsobenia nahráva akurát druhý album a je jasné, že bude minimálne tak dobrý ako ten prvý!

V Bratislave, ako jedinom koncerte mimo ČR vystúpi aj špeciálny hosť, lokálna kapela Last of Us. Tá hra aktívne iba od minulého roka, no na konte má vyše 40 koncertov doma a v zahraničí a akurát sa do sveta chystá vypustiť svoj prvý plnohodnotný singel, na ktorom sa podieľal aj producent Jason Livermore, ktorý robil albumy kapelám ako Rise Against, Comeback Kid alebo Alkaline Trio.

Takže čo ostáva? Jednoducho prídite. Takúto punkrockovú smršť v takto veľkom klube v Bratislave tak skoro nezažijeťe. A veríme, že po koncerte si na druhý deň veľa z vás povie, že už nebudete viac piť!

rybicky 1

Napísal: Erik Hill