Poď partybusom na EDMANIA OPEN AIR!

Partybus.sk pozná každý správny clubber, pretože zažil isto nejednu žúrku na palube autobusu cestou na party. Spojili sme svoje sily a vytvorili tak možnosť pre našich návštevníkov nechať sa pohodlne odviezť.

EDMANIA OPEN AIR – WE LOVE TRANCE EDITION premiérovo na Slovensku privíta hostí: Andrew Rayel, KhoMha, MaRLo, Ru­ben De Ronde, ale aj mená ako Ben Gold, Thomas Coastline, Ferreck Dawn, Drift­moon a ďalších. Slovenské farby na festivale bude hájiť Milan Lieskovsky, ktorý sa špeciálne pre túto noc vráti ku svojim hudobným koreňom, ale taktiež dva talenty, ktoré slovenskej trance family budú iste dobre známe – Martin Michniak a Soul Mirror.

Pre tých, ktorí si nechcú robiť starosti so zháňaním ochotného šoféra alebo voľným parkovacím miestom, v spolupráci s Partybus.sk prinášame zájazd z Bratislavy (s druhým nástupným miestom Trnava) do Trenčína.

partybus obrázok

Jazda partybusom zaručí vždy tú správnu partiu a štýlovú zábavu už cestou na podujatie. Cesta späť sa často premení na príjemnú afterparty. Počas celej cesty hrá v partybuse výlučne hudba alebo relevantné  hudobné DVD v štýle daného podujatia. Cestujúci si navyše môžu nechať prehrať aj vlastnú hudbu.

Každý partybus má svojho vlastného vedúceho a/alebo stewarda, ktorí sa počas jazdy starajú o všetky požiadavky a priania cestujúcich, ktorí si tak po perfektnej warmup jazde môžu ešte viac vychutnať samotné podujatie. Po skončení akcie poskytne partybus okamžitý a bezstarostný návrat domov. Partybus poskytuje ideálny spôsob pohodlnej dopravy nielen pre páry a väčšie skupiny, ale aj pre jednotlivcov, ktorí by bez tejto príležitosti pravdepodobne ostali doma.

Zabudnite na starosti so šoférovaním a pitím, oplatí sa myslieť na vodičák a nechať auto doma. Už žiadne čakanie na vlak alebo linkové autobusy, žiadny hon na mestskú hromadnú dopravu alebo problémy s parkovaním. Stačí nastúpiť do partybusu a sústrediť sa na to podstatné – na svojich obľúbených headlinerov, hudbu a zábavu.

Cena zájazdu partybusom (bez vstupenky)

Nástup BRATISLAVA:

  • 10 € do 30.4.2016
  • 12 € do 31.5.2016
  • 16 € do 30.6.2016

Nástup TRNAVA:

  • 8 € do 30.4.2016
  • 10 € do 31.5.2016
  • 14 € do 30.6.2016

Pre rezerváciu jazdy Partybusom navštívte: https://bit.ly/partybus_edmania_open_air2016

Vstupenky

  1. vlna (obmedzený počet): 16,99€
  2. vlna (obmedzený počet): 19,99€
  3. vlna (obmedzený počet): 22,99€
  4. vlna (obmedzený počet): 25,99 €

Vstupenky na mieste: 29,99€

Príďte si aj vy užiť najväčšiu oslavu trance roka 2016 pod holým nebom. Kúpte si svoju vstupenku z pohodlia domova u našich partnerov www.partymenu.eu alebo www.predpredaj.sk. Pre tých, ktorí si radšej zájdu kúpiť svoj lístok do kamennej prevádzky, sme pripravili aj túto možnosť. Na našom webe www.edmania.eu nájdete zoznam predajných partnerov, u ktorých je možné zakúpiť vstupenku.

EDMANIA OPEN AIR – WE LOVE TRANCE EDITION
Dátum: pondelok 4.7.2016
Čas: 19:00 – 6:00
Miesto: EXPO Center Trenčín

DJs: Andrew Rayel, MaRlo, KhoMha, Ben Gold, Ruben De Ronde, Ferreck Dawn, Thomas Coastline, Driftmoon, Milan Lieskovsky, Martin Michniak, Soul Mirror

Aktuálne info sledujte na FACEBOOK EVENTe ► https://bit.ly/EDMANIA_OPEN_AIR_2016
PREDPREDAJ LÍSTKOV: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/6353/edmania-2016-

2016_15_03_edmania_flyer

Zdroj: EDMania