Poetry in Telegrams debutuje s CD Songs For Desperate Lovers.

Medzinárodný hudobný projekt POETRY IN TELEGRAMS vydáva v decembri 2014 debutové CD Songs For Desperate Lovers (Piesne pre zúfalých milencov).  Na CD, resp. EP sa nachádza singel Juliet And Romeo, ktorý duo predstavilo v priebehu minulých týždňov a taktiež nové skladby.

Bonusom je videoklip v réžii Jakuba Šteineckera. Viac informácií ponúka oficiálna webová stránka www.poetryintelegrams.com a www.facebook.com/poetryintelegrams, kde sa môžete stať fanúšikom tohto projektu.

PoetryInTelegrams_photo_SFDL

POETRY IN TELEGRAMS založil slovenský gitarista a textár Johny Štefeček. Súčasťou minimalistickej zostavy je hosťujúci bubeník, pričom všetky piesne na Songs For Desperate Lovers nahral Thomas Lang (Stork, Paul Gilbert, George Michael, Falco atď.) vo svojom americkom štúdiu. Zvyšok nahrávky vznikal v Grapow Studios a pod finálny zvuk sa podpísal Roland Grapow (GER).

Minimalizmus je dôležitou črtou celého projektu. Všetky piesne sú i naživo hrateľné v dvojčlennej rockovej zostave: 7-strunová gitara a bicie. V minimalistickom duchu sa nesie aj obálka debutového CD, ktorá je dielom Pavla Trubena a jeho tímu z dot2dot.

www.poetryintelegrams.com
www.facebook.com/poetryintelegrams
www.youtube.com/user/poetryintelegrams

Obalka_SFDL

Zdroj: Poetry in Telegrams