Pohoda 2016: VLAKOM JE TO POHODA!

Aj tento rok vypravíme v spolupráci s naším ekologickým partnerom, Železničnou spoločnosťou Slovensko, špeciálny festivalový rýchlik z Košíc a z Bratislavy. Kapacita každého vlaku je 350 miest na sedenie. Súčasťou vlaku z východu bude aj párty vozeň s DJ-om. Lístky si môžete od dnes kúpiť v sieti Ticketportal a na predajných miestach ZSSK.

Cestujúci z Košíc, Kysaku, Spišskej Novej Vsi a Popradu zaplatia za spiatočný lístok len 9,90 €. Z Liptovského Mikuláša a Ružomberka ešte o dve eurá menej. Sumu 7,90 € zaplatia za spiatočný lístok aj cestujúci z Bratislavy. Vlak z Košíc vyrazí vo štvrtok 7. júla o 9.02 h a z Bratislavy v ten istý deň o pol druhej popoludní.

ZSSK_vlacik-03-marek_ohradka

Spiatočné vlaky majú odchod z Trenčína v nedeľu o 11.07 h a 12.52 h. V čase príchodu a odchodu špeciálnych vlakov bude posilnená kyvadlová doprava zo stanice na letisko. Zmenšená verzia festivalového vláčika bude premávať aj medzi jednotlivými stanovišťami na trenčianskom letisku. Ak špeciálny vlak nestojí vo vašom meste, môžete si zorganizovať spoločnú cestu autobusom. Výhodou takejto dopravy je, že autobus pustíme až k bráne areálu a v nedeľu po skončení rovno pred hlavný stage.

Lístky tu: www.ticketportal.sk/event.aspx?id=21347

Potvrdení účinkujúci:

The Prodigy, Sigur Rós, PJ Harvey, James Blake, Róisín Murphy, DJ Shadow, Flying Lotus, Parov Stelar, Nina Kraviz, The Vaccines, Gogol Bordello, Savages, Odesza, Nederlands Dans Theater, Ernest Ranglin & Friends, Spor, Poliça, Easy Star All Stars, Monsieur Periné, Saul Williams, Dub Pistols, Thundercat, Public Service Broadcasting, Lola Marsh, Astronautalis, Vaults, Hollie Cook, Digital 21 + Stefan Olsdal, Ester Rada, Chicks on Speed, Anna Meredith, Eagulls, Bjarki, My Baby, Mbongwana Star, Alex Vargas, Bazookas, H09909, Honeyblood, Moonlandingz, Xenia Rubinos, Max Jury, Ash Koosha, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?, Sonido Gallo Negro, K-X-P, Hańba, Oratnitza, Kiran Leonard, It’s everyone else, Jana Kirschner, David Koller, Milan Lasica & Bratislava Hot Serenaders, The Tap Tap, Billy Barman, RozpoR, Saténové ruky, Núkú, Rafo & Pure, Max Bazowski, Bulp, Landless, The Ills

Viac informácií aj na: www.pohodafestival.sk  aj na FB evente: www.facebook.com/events/1792826350947989/

Cover-Shadow-roisin

Zdroj: Pohoda Festival s. r. o.