POHODA 2018: POSLEDNÝCH 2000 LÍSTKOV ZA 89 €!

Predpredaj lístkov na Pohodu 2018 výrazne predstihol aj jubilejný 20. ročník nášho festivalu. Z kontingentu permanentiek za 89 € nám ku dnešnému dňu ostalo už len necelých 2000 kusov. Po ich vypredaní si budete môcť lístky na 22. Pohodu kúpiť u nás a cez oficiálnych predpredajcov za 99 €. Cena vstupeniek na mieste bude 119 € – teda ak nejaké ostanú.

Rekordný predpredaj permanentiek sa prejavil aj na ďalších artikloch z nášho shopu. Najrýchlejšie v histórii sme vypredali aj miesta na parkovanie v sektore P1, Chatky Trenčín, Chatky Trenčín Family, Chatky Inovec. Ďakujeme za váš obrovský záujem a tešíme sa na vás už o 140 dní na Pohode 2018.

Posledné lístky za 89 € na 22. ročník Pohody si môžete kúpiť tu: www.pohodafestival.sk/sk/listky

Potvrdení účinkujúci: The Chemical Brothers, Jamie Cullum, St. Vincent, Ziggy Marley, Glass Animals, Kronos Quartet, SOJA, Danny Brown, Rodriguez, Aurora, Little Dragon, Blossoms, Fink, Calexico, El Gusto, Knower, La Femme, Charlie Winston, Scouting for Girls, Helena Hauff, Riot Days by Pussy Riot Theatre, Confidence Man, Idiotape, This Is The Kit, Bazzookas, Ross From Friends, Reykjavíkurdætur, Zeal & Ardor, Donny Benét, Daniel Brandt & Eternal Something, Housewives, KillASon, Ifriqiyya Electrique, Mitch & Mitch, Rebel Babel, Coals, Lucidvox…

Zdroj: TS