Polemic, Billy Barman i AMO už zajtra v Mlynskej doline: Na študentskom festivale Back to School!

Nový sviatok slovenských študentov sa blíži – už zajtra 7. októbra vypukne 1. ročník študentského festivalu „BACK TO SCHOOL“. Organizátori sľubujú koncerty našich najlepších kapiel. Jednému zo študentov navyše od základov zmenia študentský život. Jednu z izieb na bratislavských Mlynoch prerobia a luxusne zariadia. Vstup na nový študentský festival bude zadarmo! „BACK TO SCHOOL“ má navyše ambíciu, stať sa celoslovenským festivalom, ktorý bude putovať po všetkých veľkých univerzitných mestách na Slovensku.

Nový sviatok slovenských študentov sa blíži! K pestrej škále slovenských festivalov pribudol tento rok ďalší – celkom nový a unikátny. Tentokrát je ním festival „vyrobený“ špeciálne pre slovenských študentov. „BACK TO SCHOOL“ sa bude vracať každý rok, aby práve na ňom študentské osadenstvo symbolicky oslávilo začiatok akademického roka. Poprvýkrát festival rozloží svoje pódium v Mlynskej Doline a poteší tak študentov v Bratislave. Na niekoľkohodinovú sériu koncertov v Mlynskej Doline sa môžu tešiť už ZAJTRA, 7. októbra 2014 od 15tej hodiny až do večera. Organizátori sľubujú koncerty tých najlepších kapiel. V rámci nadupaného line-upu vystúpia kapely Polemic, Billy Barman, AMO & Band, Vidiek, Talkshow, Bad Karma Boy a Trolejboys

F02B5144small

„Veľmi sa tešíme, že máme možnosť byť pri zrode nového študentského festivalu, ktorý štartuje svoj 1. ročník! Zároveň nás teší, že prvým ročníkom to nekončí, práve naopak, tento festival sa stane pre študentov tradíciou“, neskrýva pozitívne reakcie k festivalu Peter Petko Opet z kapely Polemic. „Študentov ako publikum máme azda najradšej! Sú odviazaní, spievajú spolu s nami, bavia sa. Je to asi najlepšie publikum! dodáva Petko.

„Kto ešte tento rok nevidel AMO a band a zaujíma ho to, mal by sa určite prísť pozrieť. Staršie známe skladby sme prerobili od základu, pridali nové, s ktorými ideme v októbri do štúdia – už konečne ako kapela, hráme veľa freestyle-ov a bavíme sa tým. Príďte sa zabaviť aj vy! Vidíme si!“ :) pozýva na festival Moe a skupina AMO.

A52Z6311

Podujatie „BACK TO SCHOOL“ však neprinesie len kopec kvalitnej hudby. Hlavný partner festivalu – Slovenská sporiteľňa prerobí jednu zo starších izieb na bratislavských Mlynoch a premení ju na nadštandardne zariadený Golden Space. A študent, ktorý zvíťazí v súťaži, ju bude môcť celý rok využívať! Zapojiť sa môžu všetci, čo majú alebo si otvoria Space účet v Slovenskej sporiteľni.

Aby toho nebolo málo, vstup na nový študentský festival bude zadarmo! Organizátori majú navyše už teraz výbornú správu pre všetkých slovenských študentov, týkajúcu sa ďalšieho ročníka festivalu: „Do budúcnosti plánujeme akciu rozšíriť aj do ďalších študentských miest na Slovensku,“ prezrádza Juraj Cocher. Na nový študentský sviatok sa teda od budúceho roka môžu tešiť i študenti v ostatných univerzitných mestách po celom Slovensku…

AMO_2245 uprava SMALL Foto David Virgala

LINE-UP:
TROLEJBOYS 15.00 – 15.40
BAD KARMA BOY 15.55 – 16.35
TALKSHOW 16.50 – 17.30
VIDIEK 17.45 – 18.35
AMO & BAND 18.55 – 19.40
BILLY BARMAN 19.55 – 20.40
POLEMIC 21.00 – 22.00

BB_vizual_tlacsprava01

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: GGP Production