Poľské elektronické duo The Dumplings vystúpia s kapelou Talkshow v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Už 6. februára v bratislavskom Nu Spirit Clube zahrajú slovenskí Talkshow a poľskí The Dumplings na ďalšej Urban Party pod taktovkou piva Excelent. Že táto kombinácia skvelo funguje sa mali možnosť presvedčiť aj návštevníci vypredaného klubu Kwadrat v poľskom Krakowe, kde kapely spolu zahrali v decembri.

Talkshow po svojej premiére na americkom showcase festivale SXSW v Austine, TX sa v októbri zavreli do Redbull studios v Amsterdame, kde nahrali nový materiál, ktorý by mal výjsť na jar tohto roku. Aktuálny singel Hurricane do svojej dennej rotácie zaradilo okrem CZ-SK rádií aj rakúske FM4.

Official photo 2015

Takisto úspešný rok majú za sebou aj The Dumplings, ktorí v roku 2015 v rámci svojho tour zahrali vyše 60 koncertov, získali poľskú obdobu Grammy a vydali v poradí už druhý album z názvom Sea You Later. O afterparty sa postarajú Talkshow selectors a v basemente vás roztancuje božskej Džunya G & jeden z najlepších slovenských producentov v súčasnosti Jimmy Pé, ktorému bude sekundovať kolega z labelu Gergaz, DrGy.

EVENT: www.fb.com/events/489979544530269/

Talkshow:
https://www.tlkshw.sk/
https://www.facebook.com/Talkshowmusic/
https://www.youtube.com/user/tlkshw

The Dumplings:
https://www.facebook.com/TheDumplings
https://soundcloud.com/thedumplings

Džunya G:
https://www.facebook.com/Džunya-G-238736752488/

Jimmy Pé:
https://www.facebook.com/jimmypeofficial/
https://soundcloud.com/jimmy-pe

excelent-urban-poster-vol-12

Zdroj: Nu Spirit