Pool Tool 2012: After movie a zhodnotenie organizátora!

Štvrtý ročník exotickej tancovačky, ktorý sprevádzalo množstvo komplikácií počas samotných príprav, a ktorý dostal u nás prívlastok najťažší, sa nakoniec úspešne uskutočnil na mieste, kde POOL TOOL vznikol, na kúpalisku v Nemšovej.

Samotné prípravy sprevádzali zložité okolnosti. Najskôr dvojitá zmena lokality, keď v Nemšovej dochádzalo ku zmene vlastníckych pomerov, a neskôr v Trenčíne, kde nám mesto pripravilo nemilé prekvapenia. Zobrali sme to ako výzvy a po celý čas príprav sme mali v mysli úžasné pocity z predošlých ročníkov. Spájanie podujatia s otvorením sezóny kúpaliska a následná neobjektívna medializácia situácie boli tiež veľmi mätúce, ale sme radi, že sme dokázali dať veci včas na správnu mieru a náš boj s časom sme nakoniec dotiahli až do finálnej bitky, ktorá priniesla opäť podujatie, aké sa od nás očakávalo.

Treba dodať, že počasie nám opäť a zas nabúralo plány aj po štvrtý rok, keď pršalo husto už od piatku. Zmenilo to celú našu logistiku, nakoľko sme fungovali na mokrom variante. Boli sme nútení odvolať atrakcie, zredukovať počet gastro stánkov a prekopať rozmiestnenie areálu. Cez noc z piatka na sobotu sme urgentne vybavili zastrešenie plôch na flooroch a dali doviezť 2 tony slamy, aby sme zachránili DNB stage od blatových kúpeľov. Zábava začala až podvečer, keď sa nad Nemšovou začalo stmievať, no o to divokejší bol stred noci, keď energiou plne nabití party people vydali zo seba maximum a teší nás, že aj napriek takýmto divokým podmienkam nám prejavilo priazeň viac ako 1000 ľudí, ktorí sa zostali u nás baviť až do skorých ranných hodín.

Sme radi, že podujatie sa zaobišlo bez akýchkoľvek problémov a teší nás aj tolerancia a pochopenie situácie zo strany našich návštevníkov. Takisto vďaka patrí chalanom od techniky, že počas celej noci všetko fungovalo na 100% a celému tímu ľudí, ktorí nám pomohli a priložili ruku k dielu. Viac o atmosfére vám už napovie práve uvoľnené aftermovie. Odporúčame k nemu kvalitný sound systém a HD kvalitu. Prajeme prijemné pozeranie.

www.pooltool.sk | www.facebook.com/pooltool

Zdroj: Pool Tool 2012