Posledná No Identity v Radosti.

WE CODE – NO IDENTITY je názov pokračovania noci pod našou taktovkou v bratislavskej Radosti a zároveň bohužiaľ aj rozlúčkou s týmto výnimočným klubom. Na túto udalosť sme si pozvali troch ostrieľaných hostí a už z názvu noci vyplíva o koho asi ide. Jedná sa o členov pražského projektu CODE, ktorý si vyrazili na menšiu tour so zástavkou aj u nás v Radosti.

Za projektom stoja promotéri a dji, ktorý sa snažia zviditeľniť českú tanečnú scénu a spojiť ľudí s rovnakým hudobným cítením. CODE sa taktiež venuje organizovaniu vlastných akcií, ako napr. Technik( Sasha Carassi, Alan Fitzpatrick a Dave Clark), open air Dock Town, ktorý sa v Prahe a za jej hranicami teší stále väčšej popularite. Svoju samostatnú stage mali aj na Apokalypse, festivaloch Summer Session a Let It Roll, čo je dôkazom ich kvalít.

Pozvanie prijala dvojka, ktorá si u nás zahrala v minulosti a zanechala veľmi pozitívne ohlasy. To, čo sa v tú noc dialo sa v kuloároch šepká dodnes. Potvrdiť alebo vyvrátiť tieto fámy je nemožné, lebo nikto si nič nepamätá:). Dámy a páni JB a FLESH sa po viac ako roku, vracajú späť na miesto činu a vy si budete opäť môcť vychutnať jedinečný set v ich podaní.

Ďalším ťahúňom večera bude RAVIC, ktorý si odbije v Bratislave svoju premiéru. Djingu a promotérstvu sa venuje skoro 20 rokov. V roku 1998 založil z Igorom Patakym agentúru Overthere, ktorá rozbiehala českú tanečnú scénu. Po dlhšej dobe zakladá už spomínaný úspešný projekt CODE. Momentálne sa naplno venuje produkcii, prezentuje

súčasný techno sound a recenzie na jeho tracky majú zaujímavý ohlas. Hraje temné, energetické techno. Spolu s precíznym mixom, komunikáciou s publikom a energiou ktorú vkladá do svojich vystúpení, vytvára neopísateľnú atmosféru. Line up doplnia PHILIP TP a FUNEZ.

LINE UP:
RAVIC /CODE, CZ
JB & FLESH /CODE, CZ
PHILIP TP /NOID, SK
FUNEZ /NOID, SK

START 22:00
ENTRY: 3,50 €

noidentity

Zdroj: No Identity