Posledné informácie k festivalu Svojšice 2013.

Festival Svojšice 2013 v čele s mnoha zahraničními headlinery se stává zásadní součástí letošního festivalového léta. Přinášíme vám kompletní časový harmonogram a souhrn posledních praktických informací tykající se barů, kyvadlové dopravy,parkování, vstupenek a celkové organizace festivalu.

Místo konání festivalu – Letní areál Svojšice u Přelouče, Pardubický kraj. GPS: 49.970542,15.603536

Začátek a ukončení festivalu
Otevřeno od 17.00 hodin
Konec nejpozději v 6.00 hodin
After Party
od 06.00 hodin v prostorách u areálu.

Upozornění a pravidla – Zákaz vnášení drog, zbraní, vlastního pití a jídla. Po celou dobu konání festivalu platí zákaz vycházení z areálu. To platí i pro majitele VIP pásky. Při porušení pozbývá vstupenka a VIP páska platnosti. Zákaz vstupu mladším 15 let! Na akci je zdravotní dozor, požárníci, security služba. Posíleny jsou hlídky Policie ČR. Zákaz požití alkoholu mladším 18 let! Prosíme o maximální spolupráci s organizátory akce, respektování pravidel bezpečnostní agentury a dodržování zásad slušného společenského chování. Děkujeme za pochopení. V případě potřeby, dotazu či problému se obraťte na pořadatele akce.

Počasí a kryté prostory – Na krásné počasí se těšíme všichni. V případě nepřízně počasí budou k dispozici krytá pódia a stany pro přibližně 3 000 návštěvníků.

Technika – Na všech hudebních scénách bude připraveno nejmodernější technické vybavení. K dispozici bude špičkový zvuk od L Acoustic a EAW, lasery, velkoplošné projekční stěny LED a masivní světelný systém firmy Koncertservis Praha. O projekce se stará náš rezidentní VJ Martin a jeho team.

3D mapa areálu –  https://www.svojsice.cz/novinka-detail.php?id=390

Vstupenky – https://www.svojsice.cz/vstupenky.php

Cena v předprodeji 649 Kč. Předprodej končí v pátek 21.6. v 15.00 hodin. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Při zakoupení vstupenky u společnosti Ticketportal je nutné k ceně připočítat manipulační poplatek prodejce ve výši 35Kč.

Online předprodej: https://ticketportal.cz/event.aspx?id=130919

Originální design vstupenky Svojšice zakoupíte v kamenném shopu. Seznam kamenných prodejců najdete zde: https://www.svojsice.cz/vstupenky.php

Cena na místě v den konání je  700 Kč. Cena je uvedena včetně DPH

Každá vstupenka je originální s pořadovým číslem a ochrannýmy prvky. Pozor na prodej padělaných vstupenek. Majitel takovéto vstupenky nebude vpuštěn dovnitř a bude přivolána Policie ČR. Pozor vstupenku Svojšice 2013 si pečlivě uschovejte! Bude sloužit jako slevový kupón a poskytne řadu dalších výhod na akci s Ericem Prydzem 20.července v Praze.

Vstupenky na Eric Prydz Festival za 500,-Kč pouze na Svojšicích

Pouze na festivalu Svojšice bude k dostání Vstupenka na mejdan s Ericem Prydzem 20. července v Praze za 500Kč vetně všech poplatků!! K prodeji budou pouze dva lístky na osobu.

Bankomat a Eura –  Na místě není bankomat. U kasy Vám rádi vyměníme Eura.

Doprava

Vlakem – jizdnirady.idnes.cz

Kyvadlová doprava autobusy VEOLIA z Pardubic a zpět
Autobusové nádraží Pardubice
Palackého třída 2020 – vedle čerpací stanice ESO (kousek od vlakového nádraží)

První autobus odjíždí z pardubického autobusového nádraží v 17.30 hodin a pak v půlhodinových intervalech. Autobusy odjíždí z „nultého“ nástupiště uvnitř areálu hlavního autobusového nádraží v Pardubicích. Autobusy budou pro orientaci polepené plakáty festivalu Svojšice 2013.

Odjezd ze Svojšic:

Autobus bude přistaven na příjezdové komunikaci u areálu Svojšice (na horním VIP parkovišti-u prodeje vstupenek na místě).

První autobus ze Svojšic odjíždí v 5.30 a pak v půlhodinových intervalech.

Využívejte pouze tyto autobusy VEOLIA Transport, za ostatní dopravce neneseme žádnou odpovědnost.

Cena každé jednotlivé jízdy je 30,- Kč za osobu (prosím mějte připravené drobné).

Doprava vozem: Kolem areálu platí zákaz parkování mimo vyhrazená parkoviště.
Při porušení mohou být vozidla odtažena.

Taxi Zahrada, smluvní partner festivalu Svojšice 2013 – Fixní cena Pardubice – Svojšice, nebo zpět Přelouč- Svojšice, nebo zpět / Telefon: +420 777 889 566

Parkování – Parkoviště bude k dispozici  v bezprostřední blízkosti areálu festivalu. Kolem areálu platí zákaz parkování mimo vyhrazená parkoviště. Na žádost obce Svojšice  a Policie ČR mohou být vozidla parkující mimo parkoviště pokutována.

Stany a ubytování –  Po prokalené noci se můžete okamžitě uložit ke spánku ve stanovém městečku, které Vám zdarma nabídne místo pro vaše stany a celty.

Seznam penzionů a hotelů v blízkosti Svojšic najdete zde: https://svojsice.cz/ubytovani.php

Občerstvení – Chlazené nápoje a stánky s občerstvením budou k dispozici v celém areálu.

Přehled extra levných cen partnerských drinků:
Finlandia vodka 35,-Kč
Finlandia brusinka 35,-Kč
Bacardi 40,-Kč
Cuba Libre 70,-Kč
Finská & džus 65,-Kč
Finlandia & energy drink 60,-Kč

Na místě bude i dostatek jídla za rozumné ceny včetně vegetariánských pokrmů.

Osobní prohlídka, akreditace, výherci a ostatní

Akreditace, VIP, vystupující, partneři a další hosté musí svou totožnost při vstupu na festival prokázat Občanským průkazem.

Každý návštěvník festivalu Svojšice se při vstupu podrobí osobní prohlídce, která je zaměřena na nebezpečné věci jako jsou zbraně, nože a podobně. Do areálu je přísný zákaz vnášení drog, zbraní, vlastního pití a jídla.

Pokud si nějaké z výše uvedených věcí vezmete sebou, nechte je v autě. Osobní prohlídce se při vstupu musí podrobit každý návštěvník včetně hostů a partnerů festivalu. Osobní prohlídka je nutná pro bezpečí nás všech. Pokud s sebou povezete léky,  předložte při kontrole u vstupu lékařské potvrzení.

Prosíme o spolupráci s pracovníky pověřenými zjištěním totožnosti z důvodu zamezení zneužití akreditací. Ty se vydávají pouze na základě předložení občanského průkazu. Pořadatelé si dále vyhrazují právo kontroly občanského průkazu z důvodu zjištění plnoletosti návštěvníků festivalu.

FINLANDIA MAIN STAGE
19.00 Panga vs Luke Sun //Germany
20.30 Marc Romboy // Germany
22.00 Ida Engberg // Sweden
23.30 Dosem Live! // Spain
00.45 Gary Beck // UK
02.30 Chris Liebing // Germany
04.30 Adrian Hour // Argentine
06.00 End

FINLANDIA DANCE ZONE
18.00 Revis
19.00 TGT
21.00 Roger Venzent aka Dj Džejár
22.00 Orbith
23.00 Lucca
24.00 Chris Sadler
01.30 David Tort //Spain & Porno Dancers Show
03.00 Dj Brian
04.00 Enrico
05.00 Styx
06.00 konec

RADOST FX STAGE
18:00 Taada
19:00 JB / Flesh
20:00 Adam Cloud
21:00 Schwing
22:00 Marty Fish
23:30 Tokátko
01:00 Rodriguez JR. LIVE! // France
02:15 Toky vs Boss // Slovakia
04:00 Subgate
05:00 Jaqullin
06.00 konec

06.00 After Party Studio 54

Více informací na www.svojsice.cz 
Ostatní práva vyhrazena. DC Promo s.r.o.

Zdroj: Svojšice