Posledné mená headlinerov festivalu Beats for Love sú vonku a predstavujeme ďalšiu novinku!

Pořadatelé největšího elektronického festivalu v České republice Beats for love oznámili přesně měsíc před zahájením poslední headlinery. Do Ostravy přivezou nejen oblíbence současné domácí hudební scény, ale také světové hudební hvězdy. Zároveň představují další novinku letošního ročníku, kterou bude Playa.cz Lion all inclusive VIP stage.

Program festivalu Beats for Love se rozrostl o Majka Spirita, porotce zpěvácké soutěže Hlas Československa a jednoho z nejoblíbenějších interpretů české a slovenské hudební scény vůbec. Taneční festival se může pochlubit taky Rocky Rockem, několikanásobným výhercem světových djských soutěží, kterého fanoušci znají jako dýdžeje věhlasných kapel Black Eyed Peas nebo Linkin Park. Přijede také jedna z nejznámějších tuzemských elektronických kapel Skyline, legenda drum and bassové scény John B nebo DJ a producent Gramophonedzie, který patří mezi světové průkopníky electroswingu. V neposlední řadě se do severomoravské metropole chystají také X-Press 2, kteří jsou tvůrcem hitu Lazy. Ten nazpíval David Byrne, někdejší člen skupiny Talking Heads a držitel ocenění Grammy, Oscar a Zlatý glóbus.

Majk Spirit a Rocky Rock uzavírají dlouhou řadu interpretů, kteří vystoupí v industriálních kulisách Dolních Vítkovic zkraje července. „Během tří dnů se u nás na celkem osmi pódiích vystřídá více než 240 interpretů, kteří v součtu všech pódií budou hrát přes 300 hodin,“ vyjmenovává některá zajímavá čísla spojená s festivalem Beats for Love jeho ředitel Kamil Rudolf, který zároveň pochválil spolupráci s městem Ostrava a dalšími partnery. „Velice si vážíme podpory našich hlavních partnerů, kterými jsou statutární město Ostrava, Radegast a Puschkin, stejně jako našich hlavních mediálních partnerů, televize Óčko a Kiss rádia. Poděkování patří samozřejmě i dalším partnerům, kterými jsou Pepsi, Rudolf Jelínek, Dolní Vítkovice, Leo Express, Student Agency, Forum Nová Karolina a dalším. Bez jejich podpory by festival nemohl vzniknout,“ vyzdvihuje Rudolf. „Festival zároveň získal díky minulému ročníku certifikaci Čistý festival, kterou mu udělila státem autorizovaná obalová společnost Eko-Kom a kterou bude chtít v letošním roce úspěšně obhájit“ dodává člen organizačního týmu Matyáš Ožana.

Letošní ročník už nyní nabízí spoustu novinek oproti minulému roku, ale tím pořadatelé nekončí a dnes představují jednu z těch největších. Jedná se o VIP all inclusive prostor jež se bude nacházet v klubu U6 a bude nést název Playa.cz Lion stage. „Vystoupí zde během tří dnů přes 30 DJ’s z České a Slovenské republiky a hlavními výhodami pro ty, kteří si zakoupí vstupenku na tuto scénu budou vybrané alko i nealko nápoje, raut, parkoviště, povinný festivalový kelímek a další věci úplně zdarma,“ nastiňuje zajímavosti tohoto VIP prostoru Ožana. Návštěvníci budou mít možnost zakoupit vstupenky v sítích Eventim a to buď na den nebo na tři dny.

Festival Beats for Love se uskuteční v termínu od 3. do 5. července v industriálním parku Dolních Vítkovic. Vstup je podmíněn zakoupením ekologického kelímku. Kelímek na jeden den vyjde na 50 Kč, v případě vstupu po všechny tři dny bude kelímek stát 100 Kč. Návštěvníci festivalu mají možnost ubytovaní v takzvaném Love kempu, který se bude nacházet přímo ve festivalovém areálu v blízkosti hudebních scén. Cena za stan činí v předprodeji 180 Kč, na místě pak 200 Kč, cena za osobu 150 Kč v předprodeji a 200 Kč na místě. Kromě stanů je možné ubytování také v přívěsu/ obytném karavanu, kdy cena v předprodeji činí 700 Kč a na místě pak 900 Kč.

Veškeré informace, tipy a rady, aktuality a vše co Vás zajímá ve spojení s Beats For Love, naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.b4l.cz.

Vystupující: John B / UK, Tantrum Desire / UK, Rocky Rock (Black eyed peas DJ) / USA, Aphrodite / UK, Counterstrike / JAR, X-Press 2 / UK, Gramophonedzie / SRB, Majk Spirit / SK, Skyline, Stoneface & Terminal / DE, Bryan Cox / USA, Nifra / SK, Du’art / POR, A-Brothers / AT, Vandal / UK, Dirty Dubsters / IR, Parly B / UK, Jamie Bostron / UK, Colombo / ES, Mini Da Minx / UK, Papa Django & Swing Thing / SK, The Carlson Two / DE, Yowii / ES, Gregory G.Ras / HUN, G31 / UK, Locomativ / SK&BE, Loktibrada / SK, Boss / SK, No Money, Pixie, Bifidus Aktif, Suki, Dennis Neo, Shato & Paul Rockseek, Thomas Coastline, John Culter, Orbith, Chris Sadler, Michael C, Pavel Krejdl, Rockstar, Milan Lieskovský a dalších více jak 200 interpretů.

Odkazy:
www.b4l.cz – oficiální webová stránka festivalu
https://www.facebook.com/beats.for.love – oficiální stránka festivalu na fb

b4l_poster

Zdroj: Beats fot Love