Poslouchej set majitelů labelu OneWay Music – Orbitha a Subgatea z letošního Mácháč festivalu a sleduj aktivity tohoto domácího vydavatelství!

Přinášíme vám záznam z vystoupení majitelů domácího vydavatelství OneWay Music Orbitha a Subgatea z letošního ročníku festivalu Mácháč, kde se představili první festivalový den ve speciálním back2back setu!

V druhé polovině roku se na labelu OneWay Music objevilo hned několik releasů, za kterými stojí kromě majitelů vydavatelství Subgatea, Orbitha a Tibizy například legendární Dj Tráva a Risto Sokolovski nebo talentovaní producenti Wulky a La Dela.

OneWay Music: https://classic.beatport.com/label/oneway/17494

Další aktivitou labelu jsou i pravidelné label nights po České a Slovenské republice, z nichž jedna z prvních proběhne 3.11. v pražském klubu Storm se španělským producentem Lexlayem – https://www.facebook.com/events/511184595953550/

Společně můžete zástupce vydavatelství zastihnout například na listopadové Apokalypse v brněnském Boby centru Brno a jednotlivě pak například na 26. narozeninách klubu Roxy s Chrisem Liebingem, na prosincovém eventu Elektra s djane Rebekah nebo české zastávce francouzského mága Vitalica v Praze!

Více informací o aktivitách vydavatelství naleznete na https://www.facebook.com/onewaylabel/

Zdroj: TS