Prahu si podmania najlepší barmani a zahraniční hudobní interpreti.

Již v pátek 22. března ožijí exkluzivní prostory pražského Průmyslového paláce unikátní akcí HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3. Večer bude patřit soutěžní přehlídce nejlepších barmanů z deseti vybraných podniků v Praze.

Barmanskou show podpoří přední čeští DJs, ale také zahraniční hudební hosté. Do Prahy přijede srbský DJ a producent GRAMOPHONEDZIE a kubánský hudební projekt s živými muzikanty Fresh Reggaeton show. V unikátní barmanské exhibici vystoupí také mistr ČR a vicemistr Evropy v tzv. Flair bartendingu David Neumann. Vstup na akci získají návštěvníci zdarma po registraci na webu www.tourdebar.cz

Již třetím rokem přiváží putovní akce HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 do vybraných českých a moravských měst barmanskou přehlídku regionálních podniků spojenou s atraktivním hudebním programem. V pátek 22. března dorazí do Hlavního města, aby nabídla příležitost předvést své umění těm nejlepším pražským barmanům. Kromě ochutnávky lahodných míchaných drinků se návštěvníci mohou těšit na atraktivní audiovizuální show a vystoupení světově uznávaného hudebníka. „Spojení zábavy, hudby a kvalitní barmanské performance láká na každou z našich zastávek několik tisíc návštěvníků,“ hodnotí za pořadatele akci Jiří Tomaško. „Pražany letos zveme do luxusních prostor Průmyslového paláce a nabídneme atraktivní zahraniční jména. Producent GRAMOPHONEDZIE bude jistě velkým lákadlem pro všechny fanoušky kvalitní hudby.“  Vystoupení tohoto světově uznávaného interpreta bývají vyprodaná a skladby z jeho studia patří téměř k povinné výbavě každého Dje. Na svém pražském koncertu zahraje výběr ze své současné tvorby i hity, které mu vynesly hvězdnou kariéru, mezi jeho nejznámější patří „Why Don´t You“.

www.youtube.com/watch?v=X7SIEDmCwZ4

Až z Kuby přiveze zpěvák Dariel svou Fresh Reggaeton show, která kombinuje karibské rytmy, tanec, zpěv a živý hudební doprovod. O atmosféru velké halové akce se postará působivá audiovizuální show s využitím nejmodernějších led technologií. Návštěvníci se mohou těšit na profesionální barmanskou show v podání Davida Neumanna, mistra ČR a vicemistra Evropy v tzv. Flair bartendingu.

Kde v Praze míchají nejlepší drinky?

V pražském kole soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 se utkají zástupci těchto 10 podniků: ALIBI cocktail and music bar, CHAPEAU ROUGE, COCO café bar, COYOTES PRAGUE, INSOMNIA MUSIC CLUB, LA BODEGUITA DEL MEDIO, LA CASA ARGENTINA, N11 music club & lounge, PHENOMEN a ZLATÉ ČASY. O vítězi rozhodnou sami návštěvníci akce. Zvítězí podnik, který ke svému baru přiláká co nejvíce zájemců o dobrý míchaný drink.

Bližší informace najdete na stránkách www.tourdebar.cz a na www.facebook.com/events/195090017292905. Vstupenky na pražskou HAVANA CLUB TOUR DE BAR zakoupíte v síti Ticketpro nebo je možné je získat zdarma po registraci na webu soutěže.

Kdy: pátek 22. března 2013 od 21.00 hod.
Kde:
Průmyslový palác, Praha
DJs:
GRAMOPHONEDZIE (Belgrade, Serbia), Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio, Faty M, kubánský umělec Dariel (Havana, Cuba) se svou show Fresh Reggaeton
Soutěžní podniky:
ALIBI cocktail and music bar, CHAPEAU ROUGE, COCO café bar, COYOTES PRAGUE, INSOMNIA MUSIC CLUB, LA BODEGUITA DEL MEDIO, LA CASA ARGENTINA, N11 music club & lounge, PHENOMEN a ZLATÉ ČASY.
Vstupné:
300 Kč předprodej přes Ticketpro, vstup zdarma po registraci na www.tourdebar.cz
Web akce:
www.tourdebar.cz
www.facebook.com/events/195090017292905

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy.

Zdroj: Oragnizátor