Pravidelné stredy v Storme pokračujú aj cez prázdniny!

Pravidelné středy WEDNIGHTS ve Storm clubu pokračují i v létě!  Přijďte na pivko na zahrádku, která je otevřena každý den již od 15:00, poté se můžete přesunout dolů do klubu, kde vám od 21:00 k zahrají přední čeští DJs!

Vstup je zdarma a party trvá až do ranních hodin. Klub je pro tyto akce připraven jako „Storm lounge“, což zaručí příjemnější a privátnější atmosféru a bližší vzdálenost z parketu na bar.

Jak již bylo zmíněno, na středečních akcích WEDNIGHTS můžete slyšet přední české DJs, tuto středu 09.07. to bude jeden z nejuznávanějších dn´b DJs, několikanásobný vítěz Czech Drumandbass Awards a zakladatel T2B sound systemu – DJ PIXIE! K sobě si přizval další legendu české dnb scény – DJ Riche z Bass Beast crew a mladého nadaného Dj Halbaxe, můžete se tak těšit na večer plný zlámaných ale i rovných beatů!

pixie_streda

Příští středu 16.07. se představí Dave z  úspěšného projektu Substance-D a Bioaktiv, což je Bifidus Aktif ve speciálním bass music a EDM setu. V dalších týdnech se můžete těšit na hlavního představitele Let It Roll festivalu – DJ Sukiho a sličnou Djane Snookey z Bassistaz Crew nebo na Bass Drop DJs, kteří umí vždy mejdan pořádně rozjet svými energickými bass music sety.

Všechny DJs si budete moci vychutnat na jednom z nejlepších sound systémů světa – Funktion-One, který je ve Storm clubu nainstalován!

Facebook event.: https://www.facebook.com/events/1438821233045817
Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague

wed-night_čvnc_web

Zdroj: Storm