Pražské Národné divadlo sa v SND predstaví s inscenáciou slovenskej režisérky

Medzinárodný divadelný festival Eurokontext.sk tento rok prinesie naozaj zaujímavé produkcie. Nepochybne sem patrí aj operná inscenácia Národného divadla v Prahe Orango & Antiformalistický jarmok ruského skladateľa Dmitrija Šostakoviča.

Čím je táto inscenácia výnimočná? Možno ste to nevedeli (a možno áno), ale réžie sa zhostila Slovenka! Úspešná performerka, herečka, režisérka, no hlavne veľká divadelníčka Sláva Daubnerová na Slovensku už svoj talent ukázala a teraz sa úspešne prezentuje v zahraničí. „Hlavne vďaka režisérke Sláve Daubnerovej je predstavenie živé a hravé.“ (MF Dnes) Okrem nej na inscenácii spolupracovali aj ďalší Slováci, napríklad Pavel Graus či Lukáš Kodoň.

ek-orango-se-02_snd

Nebojte sa avantgardy, nebojte sa Šostakoviča a príďte podporiť českých umelcov aj slovenských tvorcov v kritikou oceňovanej inscenácii. Kedy? 27. mája 2016 o 17.00 hod. v Sále činohry novej budovy SND.

Pokiaľ uprednostňujete rezerváciu vstupeniek, sme Vám k dispozícii na telefónnom čísle +421 2 204 72 289 alebo na adrese rezervacie@snd.sk.

Zdroj: SND