Pre veľký záujem pridávajú Richard Müller a Adela Banášová druhý bratislavský koncert.

Spojenie dvoch výnimočných osobnosti – Adely Banášovej a Richarda Müllera – sa ukázalo ako výborný ťah! O ich spoločné netradičné turné je veľký záujem, bratislavský koncert sa vypredal rekordne rýchlo! Adela a Richard sa preto rozhodli vypočuť volania fanúšikov a pridávajú ešte jeden koncert v hlavnom meste.

Ten však bude poslednou možnosťou vidieť túto dvojicu pokope. „ONA a ON TOUR“ sľubuje jedinečný zážitok. Nielenže si návštevníci vypočujú najväčšie hity Richarda Müllera a skladby z nového albumu „55“ v špeciálnych úpravách. Adela ho bude pomedzi spievanie spovedať a ako poznáme túto skvelú moderátorku, určite sa jej podarí „vytiahnuť“ z hudobnej legendy informácie, ktoré o ňom azda ani najbližší nevedeli. A nebude to len vážne rozprávanie. Skvelú hudbu dotvoria vtipné a pohotové „hlášky“ oboch aktérov. Nenechajte si ujsť unikátne turné, ktoré sa začína už 2. októbra!

Najlepšia slovenská moderátorka a hudobná legenda na spoločnom turné! O „ONA a ON TOUR“ Adely Banášovej a Richarda Müllera je obrovský záujem. Bratislavský koncert sa vypredal rekordne rýchlo.

„Ja to spomínam často, ale myslím to smrteľne vážne. Som vďačný za každého jedného diváka a každého, kto si kúpi lístok na môj, alebo v tomto prípade na náš, koncert. Ono to totiž nie je až také samozrejmé ako by sa zdalo. Ľudia si môžu vybrať z veľkého množstva kultúrnych podujatí a keď si niekto vyberie, že príde na mňa, tak tomu sa hovorí pocta,“ vraví dojatý  Richard Müller.

Turné bude netradičné a je celkom isté, že návštevníci zažijú niečo, čo dosiaľ nepočuli ani nevideli. Richard Müller bude spievať najväčšie hity svojej kariéry a novinky z albumu „55“ v špeciálnych úpravách. Pomedzi to ho bude spovedať Adela. A ako poznáme túto skvelú moderátorku, môžeme sa tešiť na prekvapenia, zábavu, pohotové komentáre a najmä informácie o Richardovi, ktoré sa dosiaľ nikomu nepodarilo z neho „vymámiť“. Oboch záujem fanúšikov veľmi teší a preto sa rozhodli pridať ešte jeden koncert v Bratislave. Ten však bude poslednou možnosťou vidieť túto dvojicu pohromade. 

 „S Adelou sa to rozvíja ako vzťah. Vždy som ju obdivoval, no teraz zisťujem, že už keď sme chvíľu spolu, hneď sa perfektne dopĺňame a rozumieme si. Na turné s ňou sa úprimne teším,“ vyznal sa  Richard Müller. 

Na turné nebude chýbať ani Richardova nová skladba venovaná slávnej moderátorke „Adieu Adele“. Je tiež možné, že Adelu fanúšikovia spoznajú v novej polohe a niečo s Richardom zaspieva. Prekvapení totiž spojenie tejto dvojice sľubuje naozaj viac ako dosť. Richard Müller a Adela Banášová navštívia s jedinečným turné 10 slovenských miest od východného Slovenska až po Bratislavu. Vstupenky sú  k dispozícii v sieti www.predpredaj.sk a v miestnych pokladniach.

Ona a On Tour
02.10. Prešov – Kino Scala
03.10. Košice – Angels Aréna
04.10. Humenné – Mestské kultúrne stredisko
09.10. Lučenec – Kino Apollo
10.10. Banská Bystrica –Športová hala
11.10. Nitra – PKO
17.10. Bratislava – Istropolis – Veľká sála
18.10. Bratislava – Istropolis – Veľká sála
19.10. Trenčín –Mestská športová hala
24.10. Trnava – Holiday Inn
25.10. Žilina – Dom odborov

Zdroj: PH