Predpredaj na Mighty Sounds 2013 odštartoval!

 Festival Mighty Sounds, největší svého druhu ve střední Evropě, právě spustil předprodej na svůj devátý ročník. Třídenní svátek pro příznivce rock‘n’rollu, punku, reggae, ska, hard coru, dancehallu, rockabilly a spřízněných žánrů se uskuteční 19. – 21. července 2013 na letišti Čápův Dvůr v Táboře.

Na Mighty Sounds každoročně vystupuje to nejlepší z uvedených žánrů a navštíví ho 10 000 až 12 000 fanoušků, ať už kvůli unikátnímu mixu muziky, naprosto odlišnému od ostatních českých festivalů, nebo kvůli jeho pověstné atmosféře.

Stejně jako každoročně předprodej na devátý ročník začíná limitovanou edicí 1000 kusů vstupenek za nejnižší cenu 690,- Kč pouze přes stránky www.mightysounds.cz. Jakmile bude tato první várka lístků vyprodána, cena se zvedá na 790,- Kč a předprodej se spouští i v předprodejních sítích Ticketportal, Eventim a Ticketpro.

Kromě klasických lístků je už ode dneška možné nakupovat i tzv. Supertickets, tj. balíčky vstupenek a originálních dárků. Novinkou je taky možnost zakoupit si už teď místo ve vylepšeném stanovém městečku nebo voucher do parking campu, který umožní stanování u auta. Veškeré informace jsou k nalezení na www.mightysounds.cz v sekci Tickets a Info.

*MIGHTY SOUNDS 2013, vol. 9*
to nejlepší z rock´n´rollu, punku, reggae, hc, ska a rockabilly
19. – 21. července 2013
Tábor, Letiště Čápův Dvůr
www.mightysounds.cz

Zdroj: Mighty Sounds