Predskokani Elánu kapela INSTINCT predstavuje nový videoklip.

Kapela Instinct predstavuje klip plný emócií. Už nikdy to nebude ako predtým! Z rádií stále znejú ich piesne Na život a na smrť a Medzitým, no skupina, ktorú si vybral Elán ako predskokana na svoje minuloročné turné, už prichádza s novým singlom z pripravovaného debutového albumu.

Kapela sa rozhodla po posledných dvoch energických singloch trochu spomaliť a prináša videoklip plný emócií s textom, ktorý vás zaručene osloví aj prinúti zamyslieť sa. Jeho autorom je Ján Miľovčík, ktorý píše pre kapelu najviac textov a spolupracuje s ňou od jej úplného začiatku.

Hlavnú úlohu vo videoklipe si zahrala krasokorčuliarka Sarah Rychlíková, ktorá v ňom predviedla svoj veľký talent. Má len 18 rokov, ale už teraz sa môže okrem iných úspechov pochválíť aj druhým a tretím miestom na majstrovstvách Českej Republiky v synchronizovanom korčuľovaní.

Autorom videoklipu je český režisér Ondřej Kudyn, s námetom prišiel spevák Lukáš. Pod hudbu sa podpísal gitarista Miro a v prešovskom štúdiu ju chlapci doladili spoločne pod taktovkou producenta Randyho Gnepu.

Nielen vďaka energickým a melodickým piesňam, ale hlavne aj vďaka bezprostrednosti speváka Lukáša sa kapela minulý rok stala miláčikom publika na koncertoch turné s kapelou Elán. „Ľudia nám po každom koncerte písali a ďakovali, že sme boli po dlhom čase predkapela, ktorá ich skutočne zaujala. Veľmi nás to potešilo.“, spomínajú chlapci.

Kapelu Instinct tvoria dvaja Slováci, spevák Lukáš Ciho a gitarista Miro Maršík a dvaja Česi, bubeník Ondřej Simon a basgitarista Martin Havelka. Kapela vznikla v Prahe a v novembri oslávila svoje piate výročie. Minulý rok boli oba ich single medzi TOP 15 najhranejšími domácimi skladbami v slovenských rádiách. Už toto leto vydávajú svoj debutový album.

www.instinct.sk
www.facebook.com/instinctband

Zdroj: Warner Music
Autori fotiek: Adam Tyl (rybník), Illy Wonka (štadión)