Predstavenie zvyšku djs a producentov, ktorý zahrajú na párty Resurrection 6: Evil Beats label night!

No Money – drum & bassové duo C.phone a Limitedd, ktoré pravidelne sbiera ocenenia v rôznych kategoriách ankety Czech DNB Awards.

No Money prišli s charakteristickým zvukom ovplivnený neurofunkom a zároveň čerpajúci z toho najlepšieho z ďalších drum & bassových štýlov, spojujúcim nekompromisné rebelstvo s precízne odmeranými basami i beatmi. Pod hlavičkou Much Louder tiež pravidelne pripravujú delikátne producentské mixy zložené čisto  z vlastnej tvorby, kde ich pravidelne doprevádza špičkový MC Coppa.  C.phone i Limitedd sú prvotriedny DJs, ktorý vo svojich setoch prezentujú nielen svoju hudbu, ale hlavne čerstvé tracky od svetových producentov, ktré sú pripravené na vydánie. Sety No Money sú rôznorodé. Od Techstepu, cez Neurofunk, až po Dancefloor hity.

Incorrect Segment je najušnejší slovenský hardcore producent, pod viacerými alias produkuje hudbu vo viacerých subžánroch hardcore. Je zakladatelom Corenforce crew spolu s bratom a ďalšími producentmi vyrábajú dostatok kvalitnej hudby. On sám vydal niekolko trackov na rôznych labeloch ako posledný kúsok má spoločnú platňu s legendárnimi GFB.

https://www.youtube.com/watch?v=-syjNAgfPVo

Ako dj vystupoval na veľkom množstve akcií po celej EU. Jeho set je zložený prevažne s vlastnej produkcie a toho, čo sa jemu páči… ako jediný dj na tejto akcii bude hrať z platní. Veľmi sa teším.

Necron je starý pardál, ktorý točil platne v rokoch 91-92… prioritne hráva tvrdšie subžánre drum and bass a hardcore … zamieša občas aj earlyrave alebo early hardcore … jeho sety sú veselé a nikdy nemôžeš predvídať …

Necron ako dj sa prepracoval aj k produkcii… spolupracuje s bratmi Colmantovcami a ďašími prevažne belgickými umelcami. Jeho produkcia je rôznorodá tak ako jeho sety … od neurofunku po hardcore takmer všetko … Zajtra na párty nám zahrá špeciálny set spolu s Petrom Kurtenom … bude to mäso

Antichristus je úderka zo spojenia bratov Colmantovcov. Pierre a Sylvain sú profesionálny hudobníci tak v elektronickej aj v živej hudbe … hrajú na rôznych nástrojoch v rôznych kapelách. Robia aj mastering, mixing a tiež ako zvukový inžiniery …

Ich spoločná produkcia je trošku bliššie k neurofunku ale s prvkami všetkých možných štýlov od techna až po hardcore. To ich hudobnú produkciu robí inou a zaujímavou.

https://www.facebook.com/events/841832135912878/

evilbeats

 Zdroj: Resurrection