Premiérová Fun rádio Dohoda na snehu zožala veľký úspech.

Po prvýkrát sa predstavil v sobotu úspešný koncept letného hudobného žúru – Fun rádio Dohoda aj vo svojej zimnej verzii. Publikum ho prijalo nad očakávania dobre.

Moderovali Junior a Marcel (2)

Fun rádio Dohoda na snehu to cez víkend rozbalila počas Svetového pohára v Jasnej. Plánovaný pretek na daný deň pre zlé počasie žiaľ zrušili, ale návštevníci sklamaní neodchádzali. V dobrej nálade sa presunuli pred pódium Dohody a o zábavu mali postarané.

DOHODA

Žúr na svahu odštartoval na pravé poludnie dvorný DJ Fun rádia, Julo alias Python. Roztancoval prvé stovky ľudí, a ich počet v priebehu dňa len rástol. Príchodom prvej kapely koncertu pod holým nebom, skupiny HEX, sa tak mohla Dohoda na snehu rozbehnúť naplno. Na pódiu sa ešte vystriedali „skákajúci“ Polemic a „šaľene“ Heľenine oči. Po krátkej prestávke, počas ktorej si lyžiarky losovali štartovacie čísla na nedeľný pretek, zavŕšil žúr na snehu  Majk Spirit. Hudobnú kulisu dopĺňali jedineční moderátori Fun rádia, Junior s Marcelom a bolo cítiť a hlavne počuť, že publikum ich zbožňuje.

HEX

Keďže celý hudobný žúr bol zadarmo, počet divákov sa odhaduje ťažko, ale na vlastné oči sme videli, že ich bolo niekoľko tisíc. Fotografie a pozitívna odozva, svedčia o tom, že sa premiérová Fun rádio Dohoda na snehu vydarila.

Zdroj: Fun rádio