Prežite s Harley-Davidson týždeň snov Discover More 2017 štartuje!

Harley-Davidson práve štartuje už 4. ročník projektu Discover More, projektu zameraného na touringové motocykle značky, jazdu snov a zážitky, na ktoré sa nezabúda. Tento rok však s historicky najexkluzívnejšou odmenou pre výhercu, jedného jazdca a spolujazdca, ktorým výhra doslova zmení život. Let do Chicaga, návšteva múzea Harley-Davidson v Milwaukee, možnosť užiť si jazdu na všetkých touringových motocykloch H-D, výber trasy cesty snov a tour pozdĺž Veľkých jazier USA, návšteva výrobnej linky značky v Yorku a k tomu víkend v New Yorku s vreckovým 2 000 eur, a to najlepšie na koniec – vybraný touring motocykel zdarma až k vlastným dverám!

To nie je sen, ale realita, ktorá čaká na víťazného šťastlivca. Stačí len do 15. mája absolvovať skúšobnú jazdu na niektorom motocykli Harley-Davidson z rady touringov a potom už len počkať, či sa na vás usmeje šťastie a budete mať možnosť prežiť týždeň snov v sedle H-D, týždeň plný zážitkov, dobrodružstva a poznávania, ktorý vám určite zmení život.

Stačí si len zajazdiť…

K jedinečnej výhre, ktorá mení sen na realitu stačí jediné. Rezervovať si a absolvovať od dnešného dňa až do 15. mája skúšobnú jazdu na niektorom touringovom motocykli H-D. Vedľa nekonečného pocitu slobody prameniaceho z jazdy budete mať možnosť na vlastnej koži okúsiť silu a jedinečné vlastnosti nového motora Milwaukee-Eight, ktorý ponúka vyšší výkon, rýchlosť a zrýchlenie. V rámci jazdy spoznáte tiež výhody nového odpruženia a zážitok z jazdy podčiarkne prepracovaný audio systém, ktorým je motocykel vybavený.

Skúšobnú jazdu si môžete už teraz rezervovať na adrese https://discovermore.harley-davidson.com/cs_CZ/ a zaistiť si tak šancu na výhru, ktorú si za peniaze rozhodne nekúpite.

„Každý rok sa snažíme projekt Discover More koncipovať tak, aby oslovil a nadchol čo najviac jazdcov. Teší ma, že sa pre tento ročník podarilo dohodnúť takú unikátnu cenu, ktorá sa nedá získať inak než práve prostredníctvom účasti v projektu Discover More 2017. Jazdci vďaka tomu majú možnosť zoznámiť sa so silou a výkonom našich nových motorov Milwaukee-Eight a zároveň jeden z nich získa rozprávkovú výhru,“ hovorí Michal Fric, Marketing Manager Harley-Davidson pre strednú a východnú Európu.

Čo všetko víťazný jazdec (a spolujazdec) získa

  • Let do Chicaga
  • Osobnú návštevu Múzea Harley-Davidson v Milwaukee, vrátane stretnutia s Billom Davidsonom, viceprezidentom Múzea a pravnukom zakladateľa značky
  • Jazdu na celej rade touringových motocyklov vybavených novým motorom Milwaukee-Eight
  • Výber trasy jazdy snov a tour pozdĺž Veľkých jazier USA
  • Návštevu výrobnej linky závodu v Yorku a možnosť na vlastné oči vidieť výrobu zvoleného motocykla
  • Víkend v New Yorku s vreckovým 2 000 eur
  • Dodanie zvoleného motocykla až domov

Harley-Davidson nie je len motocyklová značka, Harley-Davidson je životný štýl, vášeň, a predovšetkým spájanie ľudí bez ohľadu na vek, profesiu, sociálnu skupinu či národnosť. To všetko je s Discover More 2017 možné prežiť. Stačí jediná skúšobná jazda!

A pokiaľ už teraz premýšľate, aký by bol váš týždeň snov a kam by ste sa vydali alebo si skrátka iba chcete skrátiť dlhú zimu plánovaním prvého jarného výletu či dovolenky, nechajte sa inšpirovať tipmi ďalších jazdcov na stránkach www.greatestrides.eu/cs_CZ, ktoré vznikli počas niektorého z predošlých ročníkov projektu. 

Viac informácií o projekte Discover More 2017 na: https://discovermore.harley-davidson.com/cs_CZ/

Harley-Davidson

Harley-Davidson Motor Company vyrába customy, cruisre a touringy. Ďalej ponúka kompletnú radu motocyklových dielov, doplnkov a oblečenia značky Harley-Davidson. Pre viac informácií navštívte webové stránky Harley-Davidson na www.harley-davidson.sk

Zdroj: Edo Kopcek