Pri klipe „Thinking About You“ kapely Peter Bič Project sa vám zatočí hlava!

Skupina Peter Bič Project nedá svojim fanúšikom vydýchnuť! Dnes predstavuje nový klip „Thinking About You“. V romantickom klipe si zahrala mladá herečka Anna Sakmárová známa zo seriálu Panelák! Peter Bič Project sľubujú, že pri pozeraní nového klipu sa vám zatočí hlava!

Skupina Peter Bič Project pokračuje v útoku na fanúšikov! Presne dnes má premiéru jej nový klip „Thinking About You“. Skladba pochádza z debutového albumu „Say It Loud“, ktorý Peter Bič Project vydali na konci minulého roka.

„Náš nový singel „Thinking About You“ je jednoduchým vyznaní lásky, ktoré môže být blízke každému, kto počuje tento song. Chceli sme zachytiť pocit a nálady, ktoré sme mali pri nahrávaní tohto songu a samozrejme aj počas hrania pesničky. Klip sa nakrúcal zo špeciálneho žeriavu, ktorý je vraj jediným na svete. Tvorcovia ho vymysleli extra pre náš klip. Myslím si, že pri pozeraní klipu sa vám zatočí hlava, tak ako nám…“ Sľubuje líder kapely Peter Bič.

Peter Bič Project si za tvorcov klipu  vybrali Jara Jarisa Vaľka a Henricha Mihaľova. Počas 5-dňového nakrúcania vládla pozitívna atmosféra, celý štáb od režiséra až po osvetľovača boli stále dobre naladení.

„Hlavná časť videa sa nakrúcala v Prešove v PKO, Čierny orol, kde sa nám priestor veľmi páčil. Myslím, že vystihol atmosféru klipu. Niektoré zábery sa nakrúcali v ateliéri, na diskotéke, vo vani a v rôznych posteliach…“ Vtipne komentuje líder kapely Peter Bič.

Do klipu si Peter Bič Project pozvali herečku Annu Sakmárovú, známu zo seriálu Panelák. Mladá Prešovčanka účinkovala v klipe po prvý raz!

„Bola to pre mňa nová a každopádne prijemná skúsenosť. Skladba “Thinking about you“ je jemná a emotívna skladba. Počas nakrúcania vo mne v istých situáciách vyvolala také emócie, pri ktorých som mala až zimomriavky… Tešila som sa na každý deň nakrúcania.“ Opisuje svoje pocity Anna Sakmárová.

25-ročná herečka je z kapely Peter Bič Project nadšená. Dokonca úspešnú skupinu označuje za svoju najobľúbenejšiu kapelu na Slovensku.

„Peter Bič Project to sú veľmi príjemní mladí ľudia. Som rada, že som ich mohla stretnúť, spoznať sa s nimi osobne a byť súčasťou ich klipu. Táto kapela nemá na slovenskom trhu žiadnu konkurenciu! Keď som ich skladbu “Hey Now“ počula po prvý raz v rádiu, myslela som si, že je to nejaká zahraničná skupina. Som rada, že sa im darí a že sú uspešní nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí!“ Nešetrí chválou Anna Sakmárová.

Skupina Peter Bič Project sa teraz chystá koncertovať po celej Európe. 8. mája si ich vybrali slovinskí študenti, aby zahrali v Ljubljane na najväčšej akcii roka pre 15 tisíc ľudí! v prvej polovici roka ich čaká aj účinkovanie na festivaloch vo Švédsku a v Poľsku.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.