Prichádza obrovská reedícia albumov Pink Floyd!

EMI a PINK FLOYD, ktorých spolupráca sa datuje od roku 1967 oznamujú, že 26. septembra 2011 sa začne komplexné vydanie ich albumov vrátane dosiaľ nikdy nevydaných materiálov z archívov, zberateľských boxov , nahrávok ..(CDs, DVDs, Blu-ray disky, SACD, množstvo digitálnych formátov, iPhone Apps a úplne nový album ‘Best Of’ collection). a to všetko pod názvom WHY PINK FLOYD ?

Už 26. septembra 2011 vychádza rozšírená edícia albumu „Dark Side of The Moon“ a to ako 6-diskový Immersion Boxset obsahujúci 40 stránkový booklet, knihu s fotkami od Jill Furmanovsky a nesmieme zabudnúť na komplet-box 14 štúdiových albumov, ktoré sú digitálne remástrované a box obsahuje 60 stránkový booklet.

Príjemná správa pre fanúšikov je určite informácia, že s dátumom vydania rozšírenej edície vyjde aj PINK FLOYD KOMIKS z čias 1974 / 75. V komikse samozrejme vystupujú ako hlavné postavy všetci členovia kapely. Obsahuje 16 stránok z čoho titulná a zadná strana sú vo farebnej tlači. Obsah čiernobiely.

A už teraz sa môžete tešiť na november, keď vychádza 5-diskový Immersion Boxset „Wish You Were Here“, ktorý obsahuje 40-stranový booklet, opäť knihu s fotkami od Jill Furmanovsky, päť zberateľských kariet, šálov, tri guličky a 9 podšáliek. Ďalej vychádza v 2-diskovej Experience verzii a tiež na vynile.

A samozrejme nesmieme zabudnúť na úplne novú „PINK FLOYD – Best Of“, ktorá vyjde tiež v novembri 2011.

V roku 2012 vo februári sa chystá ešte album „The Wall“ v 3-diskovej Experience verzii, v 7-diskovej Immersion verzii a na dvoch vinyloch.

Why Pink Floyd

Zdroj: EMI Slovak Republic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET