Príď sa zabaviť na turné s Mortimor!

Mladá trenčianska kapela Mortimor vyráža na svoje prvé oficiálne turné. Turné odštartujú už tento piatok 17. januára v Memphis clube v Leviciach o 20:00. Ďalšie zastávky budú mestá ako  Banská Bystrica, Humenné, Bratislava, Hodonín, Želiezovce a to možno ešte nie je všetko. 

Kapela okrem príprav na turné pracuje aj na novom albume! Koncertovať budú chalani do polovičky marca pretože spevák kapely Fedor  odchádza 15. marca do Antarktídy kde strávi 2 týždne. Po jeho návrate chalani idú do štúdia, takže počas turné budú makať aj na nových songoch.

Mortimor

Album by sa mal začať nahrávať približne v apríli a bude obsahovať 12 songov. Môžeme sa teda tešiť na nové veci.  Ďalšou novinkou je, že kapela plánuje vytvoriť e-shop, kde budú tričká, mikiny.

Časom budú ďalšie info aj o koncertoch. Sledujte web https://www.mortimor.eu/ a facebook https://www.facebook.com/MortimorBand?fref=ts. Potvrdiť odber môžete aj na https://www.youtube.com/user/Mortimorband a skladby na stiahnutie aj tu https://bandzone.cz/mortimor.

Zdroj: Dominika Šlesaríková