Prídi povedať Hasta La Vista letu 2012!

Leto 2012 je zatiaľ v plnom prúde, no jeho koniec sa nezadržateľne blíži a s ním aj skoré ranné vstávanie, chladné rána a tony povinností. My v POOL TOOL crew si už druhým rokom hovoríme, že by bolo pekné na túto skutočnosť ešte nachvíľu zabudnúť a rozlúčiť sa s letnou pohodou a flákaním na úrovni a dôstojne. Všetci, ktorým po lete zostal okrem prievanu v penaženke ešte stále nevyčerpaný apetít na letný úlet, toto je správa práve pre vás.

Po úspešnom minulom ročníku, keď sa s letom prišlo rozlúčiť viac ako 1800 tanečníkov budeme spoločne dávať zbohom tomuto letu 1. septembra. Koncept sme poňali inak ako všetky doterajšie podujatia, s ktorými sa tento rok roztrhlo v našom kraji vrece a hlavnou myšlienkou sa stala multižánrová rozlúčka s prázdninami. Hasta La Vista Holiday je oldies-disco-houseparty na dvoch pódiach a je tu pre všetkých mladých, ktorí majú chuť sa rozlúčiť s prázdninami dôstojne. Opäť sa presúvame pod holé nebo, na miesto príznačné pre leto a pohodu, opäť na kúpalisko, opäť do Nemšovej. Za vstupné adekvátne prázdnej peňaženke na konci leta sme sa snažili vytvoriť podujatie pre všetkých, ktorých letné výdavky boli asi také veľké ako ich nikdy nekončiaca eufória na zábavu.

A tak odložte ešte na chvíľu myšlienky na stres, skoré vstávanie, chladné rána, či písomky a prídte povedať letu Hasta La Vista! Volajte známych, rodiny, kamarátov lebo Nemšová ožíva ešte na jednu noc, na tu úplne poslednú noc tohoto leta! Vidíme sa už 1. septembra na Kúpalisku.

Lúčiť s letom sa budú za mixom:

Disco & Party Open Air Stage
JUREK | SATIRA | IGGY | SHAGGY | MORTY | MAJODJ | ALBI

Aqua Club Oldies Stage
Celovečerný moderovaný set v štýle najväčších Oldies & SK/CZ hitov

Vstup: 3,50 korún európskych
Štart: 18:00

Nočné kúpanie v cene vstupného.
* lúčime sa za každého počasia, veď leto 2012 tu bolo iba raz!

Zdroj: POOL TOOL Open Air Festival crew