Priprav sa na cestu svojho života – Muziker ťa zoberie do továrne Fender v Kalifornii!

Chceš sa stretnúť s masterbuildermi z Fender Custom Shop, ktorých ručne vyrobené nástroje píšu hudobnú históriu? Pozri si zblízka gitary, ktoré vlastnili Hendrix, Clapton, Blackmore, Pastorius a ďalšie ikony!

Medzinárodný predajca hudobných nástrojov MUZIKER s predajňami v ČR a SR ťa na tento TRIP TO FENDER zoberie! Ak chceš zažiť tieto mimoriadne chvíle musíš splniť jednoduché podmienky. Kúp si v internetovom obchode www.muziker.sk alebo v kamenej predajni v Bratislave, Košiciach alebo Žiline gitaru či basgitaru Fender a napíš nám čo pre Teba Fender znamená.

intheshop047

Troch z vás si osobne vyberie masterbuilder, ktorý vás prevedie miestom s nenapodobiteľnou atmosférou. Vychutnaj si ducha miesta, kde sa píšu dejiny hudby. Viac informácií získaš na www.triptofender.com.

Čo presne ťa na tomto tripe čaká? Prvý deň odletíš z letiska Schwechat vo Viedni. Druhý deň je prílet do Californie Los Angeles . Stretnutie v dopoludňajších hodinách v Double Tree Hotel, Orange. Autobusový výlet do Fender závodu Ensenada, Mexiko. Večera v Ensenade. Tretí deň na teba čaká exkurzia v závode Fender Ensenada.  Autobusový výlet do Corona, Kalifornia. Večera v Corone. Štvrtý deň je naplanovaná návšteva Fender Corona Visitors Centre a prehliadka továrne Fender v Corone. Presun autobusom do Los Angeles. Čerešničkou na torte sú 2 dni voľna v Los Angeles. Samostatný program a následne odlet z letiska Los Angeles späť do Viedne. Tak čo? Ideš do toho?

baner_web_SK

Zdroj: MUSIC ZONE