Přípravy na festival NATRUC jsou v plném proudu! Rozhodněte i vy kdo vystoupí 6.8. na Kmochově ostrově!

Jeden z nejkrásnějších festivalových areálů v Čechách Kmochův ostrov je každým rokem dějištěm kultovního hudebního festivalu Natruc. Každoročně probíhá v rámci festivalu soutěž Natruc Talent, ve které dostávají  zajímavé kapely šanci vystoupit na renomovaném hudebním festivalu. Letos se výběru finalistů zhostili porotci Ondřej Štindl (Rádio 1, Echo 24), David Krédl (Rádio Beat, Kiss), Martina Jablanovská (Rock&Pop, Helpmusic), Pepa Podolák (Rádio Patriot), Jiří Červín ( Kolínský Pres, Kutnohorské Obzory )

O trojici kapel ze soutěže Natruc Talentu, které na 19. ročníku festivalu Natrucu vystoupí rozhodnou svými hlasy fanoušci na festivalovém webu www.natruc.eu. Hlasovat lze do 29.5. Vybírat můžete z deseti postupujících kapel. Pořadatelé navazují skvělým programem na loňský úspěšně vyprodaný ročník!

Na festivalu Natruc v Kolíně vystoupí TATA BOJS, MANDRAGE, ARAKAIN, ATMO MUSIC, Vladimír Mišík a ETC, PSH, Pipes and Pints a mnoho dalších!

Chcete-li v létě na Kmochově ostrově slyšet své oblíbené kapely, tak neváhajte a kupujte vstupenky za výhodné ceny již teď. Aktuální vlna zvýhodněného předprodeje, kdy zakoupíte vstupenky za 320,- Kč + poplatky, končí 31.5.2016.

www.natruc.eu

natruc2016

Zdroj: Organizátor