Producent Guy J budúcu sobotu na Lávce na B-day party dja Loutky a Im Cyber!

Creative crew přiveze již příští sobotu do prostor pražského klubu Lávka jedinečného producenta, kterým je Guy J. Ten bude speciálním hostem B-day party předních domácích dj’s Im Cyber a Loutky, který na tomto eventu mimo jiné oslaví výročí 25-ti let za mixem! Ať už jste příznivci Guy J a jeho produkce a nebo zmiňovaných zástupců domácí elektronické scény, rozhodně by jste neměli v sobotu 28.5. na Lávce chybět!

Guy J je díky svým atmosferickým trackům plných melancholických nálad znám po celém světě a jeho skladby, mezi které patří například Nirvana či Lamur, jsou pravidelně zařazovány do playlistů známých umělců napříč kontinenty. Spojení jeho osobitého soundu a prostředí pražského klubu Lávka, který se nachází v samém srdci Prahy, bude rozhodně jedinečným zážitkem.

 

Pojďme se ale zaměřit na další dva vystupující, kterým tato noc bude taktéž patřit a které můžeme právem považovat za pilíře české taneční scény.

27073_388901458517_1053728_n

DJ Loutka:

Prvním z této dvojice je domácí djská legenda Loutka, který byl jedním z prvních housových dj’s, jež odstartoval svou kariéru v roce 1991 a svými aktivitami přispěl velkým dílem k rozvoji elektronické scény v ČR. Jeho začátky jsou spojeny s dnes již legendárními eventy v pražských klubech Roxy, Radost FX nebo KD Ládví. Jeho tracky Second nebo Milky Way se vryly do paměti několika generací party people a se svým recordbagem procestoval několik kontinentů. 28.5. oslaví Loutka neuvěřitelných 25 let za mixážním pultem a také své narozeniny!

 Djane Im Cyber:

Dalším narozeninovým oslavencem, který se představí příští sobotu na Lávce bude charismatická Im Cyber, která stojí za pultem od roku 1997. Na svém kontě má dva vydané oficiální mixy v magazínech Ultramix a X-mag. Její sound, kterým se prezentovala byl do nedávna především Drum n‘ Bass, ale poslední dobou ji můžeme vídat na celé řadě housových eventů, kde její osobitý výběr tracků a skvělý mixing partypeople hltají každým douškem!

 Předprodej vstupenek na Creative pres. Guy J v síti Goout.cz:  https://goout.cz/cs/listky/creative-guy-j+loutka+im-cyber+dalsi/nom/

 Kompletní informace naleznete na: https://www.facebook.com/events/106289856436974/?active_tab=highlights

Zdroj: BOOKING DJ SUBGATE