Projekt BOYBAND spustil prihlasovanie na kastingy! Toto sú miesta a termíny konkurzov.

A je to vonku! Britskí a českí producenti dnes oficiálne štartujú prihlasovanie na kastingy do avízovaného medzinárodného projektu Boyband.

Výnimoční chlapci zo Slovenskej a Českej republiky, ktorí chcú svojím talentom urobiť dieru do sveta, by si mali do diárov poznačiť termíny 24. a 25. september. Presne vtedy si Denis Ingoldsby a Andrew Murray prídu do Bratislavy a Prahy vybrať päť členov novej chlapčenskej skupiny, ktorú chcú vystreliť do sveta!

foto_ANDREW MURRAY

Medzinárodná hudobná senzácia v Čechách a na Slovensku oficiálne štartuje! Spevácky projekt, aký nemá v našich končinách obdobu, dnes spúšťa prihlasovanie na verejné kastingy. Tie sa uskutočnia už na konci septembra na dvoch miestach – v Bratislave a v Prahe:

24. 9. Multikino Cinema City, Aupark Bratislava
25.9. Multikino Cinema City, Slovanský dům, Praha 1

„Na kastingy sa môžu prihlásiť chlapci vo veku od 15 do 20 rokov. Samozrejmosťou z našej strany sú požiadavky na hudobné nadanie, pohybové predpoklady a reprezentatívny vzhľad a vystupovanie. Dôležitá je tiež základná znalosť angličtiny,“ odkazuje dvojica producentov Denis Ingoldsby a Andrew Murray, ktorí sa kastingoch zúčastnia osobne. Vzápätí dodávajú, že výhercom kastingov sa život od základov prevráti hore nohami, preto apelujú na to, aby sa na kastingy hlásili iba chlapci, ktorí sú pripravení v prípade výhry v projekte vycestovať do zahraničia a venovať sa pôsobeniu v novej skupine naplno.

foto_DENIS INGOLDSBY

„Tento projekt je špecifický v tom, že jeho realizácia štartuje ihneď po ukončení kastingov. To znamená, že nový boyband si bude musieť doslova do pár dní zbaliť kufre a odletieť do Londýna, kde s nimi okamžite začneme pracovať!“ upozorňujú uznávaní hudobní odborníci, ktorí priletia už čoskoro do Bratislavy, aby si do projektu našli tie najlepšie talenty zo Slovenska. Následne sa presunú do českej metropoly, aby sa pozreli na zúbky českým talentom. Po pražskom kastingu bude nasledovať finálové kastingové kolo, ktoré sa uskutoční 26. septembra v Multikine Cinema City v Slovanskom dome v Prahe, počas ktorého si renomovaní producenti vyberú päticu výhercov z finálovej dvadsiatky chlapcov z oboch krajín.

Detailné podmienky, za ktorých sa môžu prihlásiť, i samotný prihlasovací formulár nájdu záujemcovia o účasť na kastingoch na oficiálnej webovej adrese českého producenta projektu, spoločnosti Nemoros: https://www.nemoros.cz/Boyband

https://www.facebook.com/projektboyband

Zdroj: SOUL FOR SHOW