Projekt IN CASTLE prináša druhé svetové meno: CLEAN BANDIT!

Po skupine Apocalyptica prichádzajú organizátori projektu IN CASTLE so zverejnením druhého svetového mena. V Zámockom parku v Seredi 9. augusta vystúpi známa britská skupina CLEAN BANDIT udávajúca aktuálny trend v popovej hudbe.

Hudba skupiny Clean Bandit prináša strhujúce spojenie elektropopu, tanečného popu, klasického crossoveru i vážnej hudby. Trio okamžite zaujalo debutovým albumom New Eyes z roku 2014. Singel Rather Be (feat. Jess Glynne) ich v roku 2014 vystrelil na najvyššie priečky svetových hitparád a predajov.

Clean Bandit vo svojich piesňach prinášajú množstvo zaujímavých vokálnych spoluprác. Podľa obrovskej sledovanosti videoklipov, ktorá sa v súčasnosti dostala cez tri miliardy zhliadnutí, publikum „Čistotného Banditu“ miluje snáď všetky „jeho“ rádiové hity. Svedčia o tom takmer dve miliardy videní skladby Rockabye s hlasmi rappera Seana Paula a speváčky Anne-Marie, alebo napríklad aj pieseň Symphony so švédskou speváčkou Zarou Larsson, ktorú si diváci vypočuli viac ako 650-miliónkrát. Piesne Clean Bandit sú známe aj zo slovenského rozhlasového éteru.

Clean Bandit priebežne zverejňujú dokonalé popové single a aktívne koncertujú. Hudobní kritici ich dlhodobo označujú za výrazných tvorcov hitov a oceňujú prekračovanie bariér medzi žánrami. Vydanie druhého albumu má skupina vraj v pláne v tomto roku.
Clean Bandit predstavia svoj aktuálny koncertný program aj na Slovensku 9. augusta 2018 v Zámockom parku v Seredi v rámci série letných koncertov nazvaných IN CASTLE.

Projekt IN CASTLE prináša počas letných mesiacov open-air koncerty známych zahraničných i slovenských hudobníkov do nádherného prostredia Zámockého parku a Amfiteátra v Seredi.

V Zámockom parku i v Amfiteátri sa nachádza približne tisíc miest na voľné sedenie a plocha na státie. V areáli sa budú nachádzať stánky s občerstvením (nápoje aj jedlo).

Organizátori Agentúra KVAS a Dom kultúry Sereď budú priebežne zverejňovať mená ďalších účinkujúcich.

IN CASTLE / Sereď

31.5. Kandráčovci a hostia
9.8. Clean Bandit (UK)
17.8. Apocalyptica (FIN)

Vstupenky: Predpredaj.sk
Kandráčovci a hostia / https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/14047-kandracovci/
Clean Bandit / https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/clean-bandit-uk/
Apocalyptica / https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/14007-apocalyptica/

IN CASTLE / Clean Bandit (UK) udalosť na FB: https://www.facebook.com/events/129043217941231/

Webstránka kapely: https://cleanbandit.co.uk/

Zdroj: TS