První máj s Rádiem COOL, Milanem Peroutkou, COVERS for Lovers či Eddie Stoilow.

První máj je lásky čas. O pravdivosti tohoto moudra se budete moci přesvědčit 1. května v Praze v Centru Černý Most. A navíc se u toho parádně pobavíte.

Právě tento den totiž proběhne pokus o zápis do české knihy rekordů v největším počtu líbajících se párů v jeden okamžik, v rámci akce Líbej mě něžně. Vstup je zdarma, jen se musíte před 13. hodinou zaregistrovat. Právě v jednu totiž všechno vypukne. A navíc k tomu ještě dostanete cukrovou vatu.

Ovšem to nebude ani zdaleka jediný program tohoto dne na Čerňáku. Akce je totiž spojena s oficiálním zahájením vysílání nového Rádia Cool. A u toho samozřejmě nemůže chybět ani nějaká ta živá muzika. Těšit se můžete na účastníka aktuální řady Tvoje tvář má známý hlas MILANA PEROUTKU. Ten pokřtí nové rádio a zároveň si pro své fanoušky přichystal i autogramiádu. Vystoupí i oblíbená kapela EDDIE STOILOW, které je poslední dobou všude plno. Tentokrát se můžete těšit na speciální koncert v podobě akustického dua. Těšit se můžete i na pop-punkovou skupinku z Prahy COVERS FOR LOVERS. Ti už se na hudební scéně rovněž pohybují nějaký ten pátek, ale přesto mají stále spoustu energie.

Vedle toho nebude chybět ani bohatý program pro děti, malování na obličej a další zábavy. Takže nezapomeňte. Prvního května se můžete přijít zadarmo pobavit do Centra Černý Most, pokořit český rekord, poslechnout si dobrou muziku nebo jen zabavit své ratolesti. Akci pořádá Centrum Černý Most, Bonaccione, Agentura ForFUN a Rádio Cool. 

FB event: https://www.facebook.com/events/1360961203925678/

Zdroj: TS