Půnk’s not dead!

Po dlhšej, inšpirácie nadobúdajúcej prestávke je tu 11.1.2013 opäť  subclubová noc Půnk! Tento krát s hosťom Jinna Morocha, ktorá odprezentuje sound súčasnej bass scény a berlínskeho labelu  Project: Mooncircle a sub-labelu Finest Ego.

Jinna žije v Berlíne od roku 2010 a v pomerne krátkom čase si hraním v miestnych kluboch vybudovala výborné meno ako DJ. Pravidelne ju môžete počuť napríklad v známom berlínskom klube  Horst Krzbrg. Tak isto sa podieľala na niekoľkých vydaniach rádio- relácií pod názvom Leisure System. K Project: Mooncircle ju priviedla jej detská túžba „dostať sa na mesiac“. Práve Project: Mooncircle jej totiž ponúkol „pomyselný let“ formou soundtracku a vznikla jedinečná kompilácia The Moon Comes Closer. Nachádza sa na nej i jej track v spolupráci s Comfort Fit.

V lete 2011 sa pod hlavičkou Finest Ego predstavila na festivale Satta Outside v Litve, kde sa okrem iných objavili producenti a projekty ako Machinedrum, Loops Hount, Kelpe, Mike Slott, Gaslamp Killer. V septembri 2012 sa predstavila na line- upe Dimensions Festivalu spoločne s menami ako Scuba, Theo Parrish, Ben Klock, Shackleton, Ben Ufo, Sigha, Blawan a ďalšími.

V bratislavskom Subclube jej budú  supportovať-  slovenský producent „Trust me“ s live act_om postavenom prevažne na technoidnom dubstepe podporenom speváčkou, djs Siba a Peal a ich Půnk!­ hudobná všehochuť a o vizuálnu stránku večera sa postará VJ Void.

Akciu otvorí prvé live vysielanie zo Subclubu v réžii BWO TV. Online vysielanie bude v čase od 20.00  do 23.00 a okrem skvelej hudby si vypočujete i rozhovor s hadlinerkou večera Jinnou Morocha. Jeho súčasťou sa môžete stať aj vy a to od 22 hodiny hneď, po otvorení klubu. Dovtedy sa všetko odohráva na bwo.sk!!

https://www.facebook.com/events/105159469659644/
www.subclub.sk

Zdroj: Subclub