Putovný festival Rockové mrazenie ten rok v Kálnici!

Každoročne pred Vianocami sa koná jediný putovný festival na Slovensku s názvom Rockové mrazenie. Už 9.ty ročník rockového festivalu sa bude konať tento rok v obci Kálnica  (v KD) pri Novom Meste nad Váhom.

Organizátori pre nás pripravili pravú rockovú smršť v podobe zaujímavo “namiešaných”   účinkujúcich. Ako prví sa predstavia Mass Perception, ktorí si v súťaži amatérskej tvorby (FAMAT)  vysúťažili 3.tie miesto. Každoročne víťazi FAMATu hrajú  na Topfeste! Štvorica mladých muzikantov funguje od roku 2011 a na svojom konte majú prvý album s názvom : “   A Few Screams and Whispers” . Festival bude pokračovať už zohratou hard rockovou formáciou Dorian Gray, ktorá je fanúšikom  dobre známa. V roku 2013 očakávame nový album, ktorý veríme, že odprezentujú práve na Rockovom mrazení.

V Kalnici sa po prvy krat predstaví i niekoľkonásobný slávik – skupina Desmod. Títo príjemní sympaťáci  si pre vás pripravili “unplugged” verziu ich koncertu, ktorá je pre Vianočné obdobie priam ideálna.

Nitrianski rockeri Zoči Voči potešia nielen uši ale aj oči prítomných dievčat. Táto skvelá zostava štyroch šikovných muzikantov aktuálne vydáva nový album s názvom “Milovaní – nenávidení” , ktorý obsahuje kontroverznú bonusovú skladbu “Deti stratenej generácie” na ktorej spolupracovali s raperom Egom. Bubeník Zoči Voči Vladko : “ S Michalom (Egom) sme sa zoznámili už pred dlhšou dobou a ako ľudia sme si veľmi sadli, je to veľmi príjemný a talentovaný chalan. Jeho pesnička “Deti stratenej generácie” sa nám páčila, je to veľmi energická pieseň s pravdivým textom. My nerozdeľujeme hudbu na rockovú, rapovú, soulovú či reggae, všetko je to predsa hudba ! Mrzia nás hanlivé vyjadrenia na spoluprácu s Egom a našich fanúšikov si veľmi vážime, avšak hudbu budeme robiť vždy tak ako ju sami cítime. “

Čerešničkou na torte bude najobľúbenejšia koncertná kapela u nás a tými nemôže byť nikto iný ako Horkýže Slíže. Veselá partička z Nitry so sebou privezie hity ako : “ Malá Žužu”, “ Atómový kryt” , “Mám v …. na lehátku “ a mnoho ďalších.

Lístky sú už v predaji len za 6 € v sieti ticketportal https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=18686. Na mieste sa budú predávať za 8 €. Kapacita Kultúrneho domu je obmedzená, preto kupujte včas!

Zdroj: Agentúra DUNA