PYTHIUS v Prahe už dnes!

V pátek 9. června se ve Storm Clubu odehraje oficiální drum & bassový warm up festivalu Beats For Love, na který přijal pozvání holandský producent PYTHIUS, zástupce labelu BLACKOUT! Z české scény nastoupí No Money, Bifidus Aktif a Reprospekt crew. Máte se na co těšit.

Když Hylke Klazema z holandského Utrechtu objevil počítač jako hudební nástroj, zrodil se Pythius. Dnes má tento 27 letý DJ a producent za sebou spolupráci se jmény, jako jsou např. State of Mind, Neonlight a Black Sun Empire, pod jejichž labelem Blackout aktuálně působí a vydal předchozí EP „New Order“. Toto EP jen potvrdilo jeho reputaci coby jednoho z největších aktuálních talentů labelu Blackout, ale i dnb scény obecně. Jeho technická zdatnost ve studiu i za dj pultem ho dostala i na Let It Roll a několik Blackout shows. V jeho setech se můžete těšit na hutný neurofunk řízlý jump-upem.

 LINE UP 

PYTHIUS /Blackout, NL/
NO MONEY /Beats For Love/
BIFIDUS AKTIF /Let It Roll/
P.DR /Reprospekt/
CYBI /Reprospekt/
MAART /Reprospekt/
+ CONTEST WINNER
◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

VSTUP
Předprodej v síti Goout.net (109 Kč + poplatek)
120 Kč do 22:00, poté 150 Kč
Více informací naleznete na Facebook události.

 CZ support:

Pod aliasem No Money se skrývá špičkové dnb duo C.phone a Limitedd, které přišlo s charakteristickým zvukem ovlivněným neurofunkem a zároveň čerpajícím z toho nejlepšího z dalších dnb stylů, spojujícím nekompromisní rebelství s precizně odměřenými basy i beaty. Kouzlu No Money podlehli producenti a DJs po celém světě a jejich tracky rotují v setech takových projektů, jako jsou Ed Rush, State of Mind, Axiom, Audio, The Sect, Future Signal, Counterstrike a mnoho dalších. Sety No Money jsou různorodé – od techstepu, přes neuro, až po dancefloor hity.

Bifidus Aktif, člen Let It Roll týmu, své sety naplňuje tanečními hity k prasknutí tak, aby si celý parket zaskákal, ale myslí i na milovníky klasik, tvrdších věcí a dubstepu. Ve svých setech dává přednost modernímu tanečnímu zvuku (Pendulum, Sub Focus, State Of Mind), který kombinuje s liquid funkem i tech stepem (Kemal, Stakka + Skynet, Noisia); v jeho bagu však nechybí ani zasněné, atmosferické a deep tracky například z labelu Subtitles.

Drum and bassová crew Reprospekt vznikla zkraje roku 2009, kdy členové crew Maart, P.Dr, Sheefa z Jižního Města v Praze začali používat kotelnu mateřské školy coby zkušebnu. Roku 2012 vstoupil do crew nový člen DJ Cybi a v této sestavě crew působí dodnes. I přes velikou oblibu lehčích beatů stylu liquidfunk se Reprospekt crew zaměřuje spíše na tvrdší, temnější odvětví drum and bassu, především Deep, Drumfunk, Minimal, Neurofunk.

Zdroj: Storm Club Prague