The Qemists sú hviezdou februárového Break4Beats!

Break4Beats je nejvýznamnější drum’n’bass klubovou akcí klubu Fléda. V pátek 21.2. na ní vystoupí opravdová hvězda – skupina The Qemists, jedna z nejznámějších a nejenergičtějších d’n’b kapel, jež je přirovnávána k Chase & Status nebo Pendulum.

The Qemists byli původně rockovou kapelou, pak ale inklinovali k drum’n‘bass. Lámané beaty se staly základem jejich muziky a kapela zvládla fúzi dvou stylů přetavit do neuvěřitelné pódiové show, při které si přijdou na své fanoušci d’n‘b stejně jako milovníci živých kapel.

[vimeo]https://vimeo.com/7336368[/vimeo]

The Qemists za sebou mají kromě desek u kultovního vydavatelství Ninja Tune i spolupráci s Basement Jaxx, Lady Sovereign nebo Enter Shikari.

„Koncert naváže na poslední Break4Beats s Roni Sizem. Na The Qemists v klubu připravíme speciální zvukovou i světelnou aparaturu. The Qemists jsou jednou z největších hvězd letošní sezóny a náročnost na přípravu tomu odpovídá. Těšit se ale můžete na jednu z nejenergičtějších a nejzajímavějších Break4Beats v historii klubu,“ komentuje vystoupení hlavní hvězdy produkční Ondřej Bača.

Spolu s The Qemists se na pódiu představí IM Cyber, Dj Joshu4 (Hoofbeats), Dj CrashMan (DrumUp) a Sayko (Redrum crew).

https://www.theqemists.com/
https://www.youtube.com/user/theqemistsofficial
https://www.facebook.com/theqemists
https://twitter.com/TheQemists
https://soundcloud.com/theqemists

Break4Beats: The Qemists (live)
IM Cyber; Dj Joshu4 (Hoofbeats); Dj CrashMan (DrumUp); Sayko (Redrum crew)
21. února 2014 –  20:00
Fléda, Brno
Cena: 330/380 czk
fcb event: www.facebook.com/events/235558699948746/

flyer--1912

Zdroj: Fléda