R3hab na Only Open Air Festivalu v Prahe!

O tom, že první ročník Only Open Air Festivalu v Praze bude vyšperkován i dalšími hvězdami současné EDM, už teď není pochyb. Headlinera Calvina Harrise doplní holandský DJ a producent R3HAB, který patří už několik let k prominentním velvyslancům tvrdého holandského zvuku na největších tanečních festivalech světa. 

Jméno R3HAB se začalo v souvislosti s DJingem vyslovovat v roce 2008, kdy vydal společnou skladbu s Hardwellem (Mrkrstft). V tomto roce to byla ještě doslova spolupráce ze školních lavic.

r3hab1

Oba navštěvovali stejnou školu a dokonce bydleli jen pár bloků od sebe.
R3hab už v té době zakódoval ve svém uměleckém jméně i to, co mu půjde v budoucnu opravdu mistrovsky – R3mixy. R3hab je podepsán pod velkým množstvím kvalitních remixů, jejichž výrobní kadence čítá v některých letech i 3 skladby do měsíce.

Vedle toho se samozřejmě souběžně věnoval i vlastní původní produkci. Jeho seznam remixů čítá největší jména popové a taneční scény jako např. Lady Gaga, David Guetta, Kate Perry, LMFAO, Pitbull, Rihanna, Madonna, Afrojack, Example, No Doubt nebo Cher. A samozřejmě se zde několikrát objevuje i Calvin Harris, se kterým se pojí i dle jeho slov nejoblíbenější remix, skladba We’ll be coming back.

R3hab vystoupí, stejně jako Calvin Harris, v denní části festivalu. Vstupenky zakoupíte exkluzivně v síti Ticketportal.

Calvin Harris – Only Open Air Festival
08. 08. 2014, 17:00 – 05:00
Incheba Expo Praha
Calvin Harris, R3hab…

CH_OAF_Praha

Zdroj: Celebration