Radio City už šiestykrát rozsvieti Prahu!

Pražské radio City 93,7 FM už pošesté organizuje unikátní předvánoční charitativní projekt, ve kterém spojí celou Prahu prostřednictvím největšího symbolu pražských Vánoc, vánočního stromu na Staroměstském náměstí.

Také letos může každý sponzorovat svou vlastní žárovku na tomto stromě, poslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS ZAROVKA na číslo 87 777 a symbolicky si ji rozsvítit na webových stránkách www.radiocity.cz. Cena jedné této dárcovské SMS je 30 Kč, nadace Leontinka obdrží 27 Kč.

Letošní výtěžek podpoří nadaci Leontinka a posluchači radia City přispějí na pražské středisko rané péče v projektu Svítání. Ten pomáhá přímo v domácím prostředí rodinám s malými, zrakově postiženými dětmi a usiluje o to, aby se co nejlépe zapojily do každodenního života. Svoji podporu letos přislíbilo také několik známých osobností. Patrony se letos stali: zpěvačka Iva Frühlingová, režisér Filip Renč, charismatický Jiří Korn a moderátoři radia City Vojta Efler a Iva Lecká.

Projekt „Rozsviťte s námi Prahu!“ odstartuje v pondělí 5. listopadu a vyvrcholí 1. prosince na Staroměstském náměstí, kde bude za přítomnosti zástupce patronů projektu a moderátorů radia City Vojty Eflera a Ivy Lecké předán symbolický šek s vybranou částkou ředitelce nadace Leontinka. Chybět nebude ani pražský primátor Bohuslav Svoboda, který poté osobně rozsvítí tradiční vánoční strom.

Radio City děkuje všem posluchačům i patronům projektu „Rozsviťte s námi Prahu“ a především všem Pražanům, kteří se do tohoto prospěšného projektu zapojí.

Zdroj: Radio City