Rakúsky Beatpatrol privíta už tento víkend hviezdy tanečnej hudby: Deadmau5, Paul Kalkbrenner, DJ Snake, Flume, DJ Fresh, Robin Shultz a mnoho ďalších!

Festival Beatpatrol má u slovenských fanúšikov elektronickej tanečnej hudby solídne meno a skvelú povesť potvrdzuje aj tento rok. Už počas najbližšej soboty – 30. augusta 2014 – sa v areáli VAZ St. Poelten ukáže špička scény.

Najväčšími lákadlami sú Deadmau5 či Paul Kalkbrenner, ktorí tu zahrajú exkluzívne sety. Vstupenky na celodenné podujatie, ktoré uzavrie tohtoročnú festivalovú sezónu u našich juhozápadných susedov, sa po 77,40,- € predávajú v sieti Eventim.sk.

Hviezdny kanadský producent a DJ Deadma5 na svojom exkluzívnom rakúskom vystúpení predstaví dych vyrážajúcu show a nový album “while(1<2)”. Bude to jeho jediné vystúpenie v Rakúsku tento rok. Od roku 2009 valcuje v duchu hesla “Berlin calling” aj Nemec Paul Kalkbrenner nielen hitparády, ale aj festivaly a tanečné párty. Jedna z najväčších hviezd európskej scény je známa aj tým, že hranie na podujatiach si vyberá podľa veľmi prísnych kritérií. Napríklad v deň, kedy vystupuje, nesmie hrať jeho obľúbený tím Bayern Mníchov žiadny zápas… :)

Silnú dvojicu dopĺňa aj drum’n’bassový DJ Fresh, ktorý spolu s MC Messy-m ukážu zbrusu nový koncept show. DJ Snake, jeden z najväších hippie Hip-Hop a Electro producentov súčasnosti (ako ho označuje jeho vlastná agentúra) poctí Beatpatrol aj hitmi ako Bird Machine či Turn Down for What. Mladučký austrálsky hudobník, producent a DJ Flume zbúral všetky hranice hudby napriek nízkemu veku a po vypredanom turné a zisku 4 prestížnych ocenení na ARIA Awards pricestuje do Rakúska tiež. Z ďalších mien stoja za zmienku Robin Shulz, Faul & Wad Ad, Claptone, DJ Marky, Black Sun Empire, S.P.Y., či domáci miláčik Max Manie & Scheinizzl.

V duchu hesla “The Beat Goes On” pokračuje festival Beatpatrol bohatou nádielkou aj tento rok. Areál VAZ St. Poelten (koná sa tu aj festival FM4 Frequency) bude opäť na 24 hodín patriť tomu najlepšiemu, čo tanečná scéna v tomto období ponúka. Vstupenky na Slovensku predáva exkluzívne sieť Eventim.sk, viac informácií možno nájsť na oficiálne stránke podujatia – www.beatpatrol.at.

BEATPATROL FESTIVAL 2014
30 August 2014
VAZ St. Pölten, Kelsengasse 9, 3100 St. Pölten / AUSTRIA
Vstupenky: https://www.eventim.sk/sk/vstupenky/beatpatrol-festival-2014-st-polten-vaz-643515/performance.html

BP_1920x1280-10

Zdroj: