RAMCHAT zverejnil svoju prvú pieseň produkovanú Rolandom Grapowom.

Martinskí pagan death / black metalisti RAMCHAT zverejnili svoju prvú pieseň z chystaného albumu, ktorý plánujú vydať na jar 2016.

Song sa volá „Tŕne hrobov“ a textom sa autor textu Hirax dosť trefne dotkol čerstvých udalostí z Paríža. „Až ma zmrazilo, keď som sa na druhý deň dozvedel, čo sa stalo piatok trinásteho. Celý týždeň som strihal chystaný klip k novej piesni Tŕne hrobov, kde som použil zábery z koncentračných táborov druhej svetovej vojny. Napadlo ma do klipu vložiť vety: \\\“Človek, pamätaj! Nech ti to cez bolesť nemusí pripomínať DIABOL!\\\“ Zamýšľal som sa totiž, koľko toho ešte zlého musí človek vykonať jeden druhému, aby všetka bolesť ustala. A nakoniec po páde ruského lietadla, prišla zasa Paríž…“ vyjadril sa k textu líder RAMCHAT.

K samotnému songu sa Hirax vyjadril, že sa ešte nejedná o konečný zvuk. „Keďže Roland Grapow odišiel s Masterplan na nemecké turné, na konečný master si budú musieť fanúšikovia počkať ešte zhruba mesiac. Song „Tŕne hrobov“ berte ako „surovú“ lastovičku. Ale kto nás počúva, rýchlo zistí, že sme zmenili znenie kapely. Áno, chceli sme, aby nový album znel čo najviac metalovo.“

Ďalšiu pieseň RAMCHAT chystá zverejniť v decembri.

RAMCHAT:
www.facebook.com/ramchatband
www.bandzone.cz/ramchat
Merchandise: www.hiraxshop.sk

554176_630856906957651_92995467_n

Zdroj: RAMCHAT