Reaction Control hlási aprílový termín!

Zima je v plnom prúde, ale v žilinskom podzemí sa už myslí na jar. Váš tohtoročný apríl môže byť o niečo bláznivejší ako obvykle!

V sobotu 18. apríla v Enjoyclube v Žiline budete môcť už po 17. krát zažiť dobrodružnú párty-jazdu s názvom Reaction Control. Pripravovaný line up by vás mal spoľahlivo zbaviť akýchkoľvek symptómov jarnej únavy. Headliner, ktorý na Slovensku zahrá po prvý krát a ktorého meno zverejníme už čoskoro, údajne roztancuje aj tých najväčších puritánov! Že Zuzka nerada tancuje? Teraz bude v prvej rade!

rc_17_first_cover_up_enjoy

2 x stage, 10 djs, dve dámy, južanská charizma, česká rebélia, slovenská dravosť a hlavne vy ako ten najdôležitejší headliner!

Line up a ďalšie info očakávajte už čoskoro na našom webe a v oficiálnom FB evente, kde vás v pripravovaných súťažiach čakajú voľné vstupenky a iné prekvapenia: www.fb.com/events/763863953684527/

Do apríla ďaleko? Spríjemnite si čakanie na svoju párty a zastavte sa v žilinskom Enjoyclube už v piatok 30. januára. Na Alternativa_Fm stage oslávi rezident akcie Grining svoje narodeniny a preháňať sa to bude nielen s drinkami, ale aj s muzikou, za pultom sa totiž po dlhej dobe ukáže kompletné djské zoskupenie Four.

Grining_B-Day

Zdroj: RC