Reel Big Fish sa už v stredu vrátia do Lucerna Music Baru!

Kalifornská kapela Reel Big Fish přijíždí po roce opìt do Prahy, aby v populárním Lucerna Music Baru naservírovala zdejšímu publiku svùj energií nabitý ska-punkový set.

Jejich koncert, konající se na témže místì v únoru 2011, byl beznadìjnì vyprodaný. Fanouškùm melodického ska-punku se tak nabízí možnost zopakovat si jedinečný večírek…a ti, na které se loni nedostalo, by tentokrát nemìli už zaváhat.

Reel Big Fish, kteří díky silným melodiím a nakažlivé energii překračují hranice žánrù, se od vydání singlu „Sellout“ řadí smìle po bok takových veličin, jakými jsou např. No Doubt nebo Sublime. Mají na kontì sedm studiových alb, a koncertování doslova po celém svìtì.

RBF

Každý, kdo zažil jejich show, musí potvrdit jediné: naživo se jedná o nesmírnì zábavnou partu, která k perfektnímu provedení melodických ska-punkových nápadù přidává nadhled a vtip. Kromì hlavního taháku budou mít návštìvníci koncertu navíc možnost shlédnout vystoupení dvou speciálních hostù, která slibují podobnì hodnotný zážitek – kalifornských pop-punkerù Orange a londýnských skáčkařù The JB Conspiracy.

Koncert probìhne 15. února 2012 od 19:30h. Lístky jsou k dostání v pokladnì Lucerna Music Baru za 370,- Kč, v předprodejní síti Ticketportal za 399,- Kč, a v den koncertu na místì za 450,- Kč. Link na předprodej: www.ticketportal.cz/podujatie_search.asp?id=119335

Reel Big Fish (USA)
with special guests
Orange (USA) & The JB Conspiracy (UK)
15. února 2012
Lucerna Music Bar
start: 19:30
vstupné: 370,-/ 399,- / 450,-

RBF

Zdroj: Conspiracy,s.r.o
Publikoval: Redakcia GREGI.NET