Refreshovaný Michal Hrůza přichází po dlouhém čekání s novou písní HODINY. Výpravný videoklip se natáčel také v Africe

Respektovaný skladatel a zpěvák Michal Hrůza dlouho napínal své fanoušky. Singl Mikádo ve spolupráci z Ivanem Mládkem totiž vyšel už v únoru, a na další píseň si tak příznivci hitmakera museli počkat až do teď. Nyní Michal Hrůza představuje nový singl s názvem HODINY, který překvapí zvukem i výpravným klipem.

„Trpělivost se někdy vyplatí. Dlouho jste čekali a nová píseň je konečně hotová,” říká s úsměvem Michal Hrůza. Píseň HODINY se nahrávala stejně jako většina nových písní z pera interpreta v pražském studiu Honzy Horáčka, uznávaného producenta a kytaristy Kapely Hrůzy. O produkci se ale tentokrát netradičně postaral David Žbirka. „Podařilo se mu písni vtisknout svěží tvář. Jsem strašně zvědavý, co na ni řeknete, protože je jiná a přitom jsem to pořád já,” láká k poslechu Hrůza. Díky Davidovi se také podařilo píseň smíchat v legendárním studiu Abbey Road.

Nový singl se dočkal i působivého vizuálu. Snímek, který natočil Pavel Brilla, vznikal různě po Evropě a na severu Afriky. My tak můžeme sledovat Michala Hrůzu jak se prochází po Tarifě, Gibraltaru, marockém pobřeží v Andalusii nebo po písečně duně na Sahaře. V několika záběrech se objeví také tepelné elektrárny v Německu. 

Michal Hrůza – Hodiny
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.instagram.com/michalhruza/
www.facebook.com/michalhruza
www.michalhruza.cz

TS