Reggae Callin’ pokračuje už v piatok!

Už tento piatok čaká Bratislavu ďaľšie pokračovanie najpozitívnejšej párty Reggae Callin’. Vo vynovenom klube Nekapri na Námestí SNP sa tentokrát predstavia dva top slovenské soundsystémy a hlavným bodom programu bude tanečný workshop a vystúpenie v podaní Misi & Jammin’ Girls.

Misi je pôvabná tanečníčka a lektorka, ktorá na Slovensku patrí k priekopníkom tanečného štýlu Dancehall. Pôsobila v mnohých tanečných skupinách, napríklad vo Fredy’s Dance Group, či v elitnej skupine Street Dance Academy. V súčasnosti vedie vlastnú dancehall skupinu, ale venuje sa aj hip-hopu a reggaetonu.

O hudobnú produkciu večera sa postarajú 2 najaktívnejšie soundy u nás, Muv Ya Sound a Ghetto Youths Sound v kompletnom zložení. Muv Ya Sound, to sú Blant, Kayaman a Abnorman. Hrajú energický dancehall a ľudí vedia dostať do varu. Ghetto Youths Sound tvoria Dj MeSs, Young Jay a Simple Sample. Sú stálicou slovenskej reggae scény už cez 10 rokov a ich show obsahuje množstvo dubplatov, vlastných remixov a mash-upov, ktoré môžete počuť len na ich parties. Každý z djov si pripravuje to najlepšie zo svojej zbierky, aby ulahodil aj najnáročnejším poslucháčom a rozhýbal všetkých tancuchtivých.

Očakávajte aj malé prekvapenie v podobe špeciálnej selekcie dubplatov od oboch soundov. Samozrejmosťou je aj tradičná polnočná súťaž o tričká Reggae Callin’. Tak vidíme sa v piatok 26.4. v Nekapri a buď si istý, že dojdi.

event: www.fb.com/events/194963190627297

Zdroj: KULTURISE