Reggae Callin: Vieme, ako prežiť 21.12.!

V onen dlho očakávaný magický dátum pre vás máme akciu, kde prežijete tento deň napriek všetkým konšpiračným teóriam, dokonca s úsmevom na tvári.

V piatok 21.decembra sa totiž koná ďalšie pokračovanie úspešnej party Reggae Callin‘ v klube Nekapri. Tentokrát na nej vystúpi česko-slovenská reggae elita, teda umelci z novej kompilácie Sklizeň 2012, ktorú vydáva pražské Coco Jammin Production. Konkrétne prídu Cocoman (hlava celého projektu), Dr.Kary, Missy M, Junior Smile (slovenský reggae objav žijúci v Prahe) a dji Wilda Panda a Boldrik. Súčasťou nového CD sú aj chalani z Medial Banana, ktorí dajú svoju Riddim Show spolu s Dj Simple Sample (spoluorganizátor festivalu Uprising). Priamo na mieste kúpite aj CD Sklizeň a tričká Reggae Callin‘, o ktoré sa vždy na akcii aj súťaží v tanečných battloch.

To najlepšie z česko-slovenskej reggae scény na jednom pódiu a veľmi pozitívnu party zažiješ presne v mystický deň 21.12.2012 v bratislavskom Nekapri InnArt na Námestí SNP. Tak vypočuj volanie reggae a buď si istý, že dojdi! Reggae Callin‘ !



Reggae Callin‘ – Sklizeň (Czech Edition)
21.12.2012
Bratislava – Nekapri InnArt (Námestie SNP, pod OD Dunaj)
vystupia live:
– COCOMAN & DR.KARY
– MISSY M
– JUNIOR SMILE
– BANANA RIDDIM SHOW
+djs
– WILDA PANDA
– BOLDRIK
– SIMPLE SAMPLE
vstup: 4€ < 23:59 < 5€
fb event: www.facebook.com/events/413461288721716

Zdroj: KULTURISE