Relácia Leporelo_FM oslavuje 10 rokov – príde aj Truncate.

Keď ste si v septembri 2007 spustili web Rádia_FM, objavila sa tam nová rubrika – webcast. Bolo to exkluzívne online vysielanie rádia, ktoré vtedy obsahovalo 2 nové relácie. Jednou z nich bol drumnbassový SignaII_FM (vtedy ešte s Lixxom a Lplus) a druhou Leporelo_FM venujúca sa technu, house music a celkovo, klubovému rovnému beatu. Dnes je rok 2017, ubehlo presne 10 rokov a obidve relácie sú stále pevnou súčasťou vysielania Rádia_FM.

A keďže osláviť výročie treba, vidíme sa všetci 4. novembra v bratislavskom Subclube. Je to priestor, kde to pre chalanov z Leporelo_FM – Milosa, Skanka a Baltazara všetko začalo a je to rozhodne miesto, ktoré má stále neskutočný vibe a atmosféru.

O zábavu sa postarajú všetci traja spolutvorcovia Leporelo_FM, Milos, SkankBaltazar a ich hostia. Z Los Angeles príde Truncate, techno svetu známy aj ako Audioinjection a z Mariánky príde do Subclubu zahrať naživo Dunco aka. DNC, ktorého track Neprebudená bol vôbec prvý, ktorý v Leporelo_FM v roku 2007 odznel.

Truncate, vlastným menom David Flores pochádza priamo z Los Angeles a s elektronickou hudobu začal v polke 90tych rokov. Začal s DJingom v Južnej Kalifornii, po niekoľkých rokoch sa začal venovať aj produkcii vlastnej hudby. Najprv ako Audioinjection, v roku 2011 začal s projektom Truncate, ktorý sa zameriaval na viac „deep & raw” techno so supportom od takých mien ako Marcel Dettmann, Ben Klock, Modeselektor, DVS1 a mnohých ďalších. Okrem vlastnej značky vydáva Truncate veci na 50weapons, Blueprint alebo aj Ultramajic spoločne s Jimmym Edgarom.

https://soundcloud.com/truncate/truncate16-preview-inc-jimmy-edgar-remix

Kvalitné techno a house, tak ako každý týždeň v Rádiu_FM tentokrát v klube a poriadne. Čakáme vás tam všetkých, bude to silné.

https://www.mixcloud.com/radiofm/playlists/leporelo_fm/

Leporelo_FM In The Club #10rokov
sobota 4. November 2017
SubClub, Bratislava
TRUNCATE (Truncate / 50weapons / Blueprint / Los Angeles)
DUNCO aka. DNC live
Milos & Skank & Baltazar (Leporelo_FM)

FB EVENT: https://goo.gl/VKoDSb
www.facebook.com/Truncate.LA
www.facebook.com/LeporeloFM
www.facebook.com/RadioFM

Zdroj: TS