Rest a Majself zvalcujú Klub Dole tučnými koncertmi!.

Nová československá kombinácia MC´s Rest & Majself je pripravená zbúrať aparát v Klube Dole! Na klubovej párty Ty Nikdy BeatDown sa v piatok 17. apríla bude aj krstiť – raper Majself uvedie do života svoj nový album Eden a ako špeciálneho hosťa si prizve Plexa.

Svoj posledný album Střepy predstaví zase Rest, ktorý s ním momentálne brázdi česko-slovenské mestá. Fanúšikov tak čakajú dva dva samostatné koncerty, ktoré vyvrcholia záverečným spoločným jamom, na ktorom zaznejú všetky Restove a Majselfove spoločné skladby. Ich energické show budú večer supportovať Spank a Inphy.

REST a Majself

“Celá moja show je poskladaná z najlepších vecí z Edenu a albumu Parfemu, zároveň prešpikovaná obľúbenými spoluprácami. Samozrejme, je to naša spoločná tour, takže nakoniec dáme s Restom jam so spoločnými vecami, šlape to jak hodinky a už sa na to teším. Bude to velikánske, treba prísť,” hovorí Majself, ktorý na albume Eden spolupracoval s Grizzlym približne 15 mesiacov. “Obsahuje 13 skladieb, z ktorých už sedem dostalo vizuálnu podobu. Momentálne sa pracuje na poslednom ôsmom videoklipe, ktorý Eden uzatvorí. Na skladbách sme spolupracovali s Restom, Plexom, Ideom, Kalim, Danosťom, Elpem a Dj Metysom,” pokračuje Majself a dodáva: “Eden má špeciálnu atmosferu, a má byť odrazom toho „Edenu“, ktorí nosíme v sebe, vnútri v hlave.”

Majself – sa ako raper rozbiehal približne od roku 2006, o päť rokov na to vystupuje na svojom prvom festivale Toto Je Hip Hop. V októbri 2012 je na svete jeho debutový album MAJSELF – SIEDMYARCHANJEL, na ktorom nájdete aj zahraničné spolupráce, napríklad s Rascom či Block McCloudom. O pár mesiacov neskôr zakladá Majself s Mugisom a Plexom spoločný label NENI PROBLEM, z čoho prirodzene vyústil album Parfem, na ktorý prispeli aj Separ, Plexo, Idea, Rest, Danosť, Strapo či Rebel. No a v tomto roku potešil Majself fanúšikov albumom Eden, ktorý mu produkoval Grizzly.

Rest – je jazdec stajne Ty Nikdy label, ktorý sa do širšieho povedomia dostal hlavne vďaka rapovým freestyle battlom. Jeho prvým počinom pod značkou TNKDLBL bol zlomový album Premiéra, ktorý mu produkoval DJ Fatte a ktorý zožal obrovský úspech. Jeho Premiéra bola tak skutočne vydarenou premiérou, ktorá ho katapultovala medzi popredných raperov. V roku 2013 nasledovala druhý doska Střepy, opäť v spolupráci s DJ Fatte-om.

Spank – je nielen kvalitný klubový DJ, ale má za sebou aj vystúpenia na najväčších slovenských a českých festivaloch a známy je aj ako dvorný DJ Boy Wondera. Vinyly začal zbierať ešte v 90. rokoch a jeho kolekcia hip-hopových, funkových, soulových či disco nahrávok má niekoľko stoviek kúskov.

Inphy – je producent a DJ s jasne rozpoznateľným štýlom a vkusom. Na konte má, okrem zástupu produkcii pre českých, slovenských a zahraničných interpretov, tiež veľké množstvo remixov a inštrumentálnych skladieb.

17. 4. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup:
21:00-22:30 – 5€
22:30-02:00 – 7€
02:00-06:00 – 3€
Event: www.fb.com/events/335615086637936

PLAGÁT_Ty Nikdy BeatDown_apríl 2015

Zdroj: klub Dole