RESURRECTION: 18. marca v Banskej Bystrici!

Séria žúrok s menom RESURRECTION pokračuje už tento piatok 18teho marca. V bansko-bystrickom klube Urban Spot sa bude konať v poradí ôsma časť. Bude to opäť apokalyptická silná párty s tučným lineupom plným zvučných mien.

Zo susedného Poľska pricestuje I:GOR po cca dvoch rokoch na Slovenskú hrudu a veľmi sa teší, že bude môcť nakopať zadky svojímy novinkami či už z vlastného projektu alebo z projektu Innominate pod ktorým produkuje s Igneon Systemom. Hrá vždy live takže je to veľmi živé a silné.

Chalanko z Rumunska pod menom FREQAX príde po takmer troch rokoch prevetrať hlavy slovákom, ktorý neraz dokázali, že ho majú radi. Má taktiež mnoho nových trackov, niektoré z nich ešte nie sú oficiálne vydané, ale mi si ich už budeme môcť vypočuť.

Z Talianska ako druhý v tomto lineupe zástupca tej najtvrdšej odnože drumandbassu, LOWROLLER. Je členom Master Of Hardcore takže si neodpustí aj rovné beaty. Tiež u nás nebol dlhšiu dobu a je nedočkavý ako si zahrá v klube, o ktorom už toľko počul.

Za mäkkšie podžánre, prevažne silný neurofunk príde duo zo Srbska s menom SPLASH HEADS. Už sa u nás pomaly dostávajú do pozornosti tak ako si zaslúžia … Ako sóloví umelci dosiahli určitú úroveň, tak Treo aj Crimsonix, ktorý je inak geniálny hudobník / spev-gitara-bicie a iné nástroje.

Zo Srbska príde aj zástupca dua CODEX, veterán hrajúci od rokov 90-tych. Jeho produkcia je založená na tučných basách a silnom ale mäkkom kopáku. Na Slovensko príde prvý krát a veľmi sa teší, lebo počul od Splash Heads veľa chvál na to aká atmosféra bola na ich prvom vystúpení.

Slovenské farby bude hájiť mladý talentovaný producent GOREBUG. Ak ho nepoznáš, naprav túto chybu. Má svojský štýl a valcuje ním vydavateľstvá a kluby nie len po Slovensku. Nedávno si ho zavolal aj mocný Counterstrike na pilotnú časť akcie No Mercy.

Domáci budú zastúpený štandartne STRANGE POSITION, MAVERICK, CROSSDREED, JEMA a CARNIVORE. každý má svoj štýl od neura po hardcore až terror keď je málo :P .

Na odych sme sa rozhodli otvoriť aj spodný stage kde bude tentokrát BREAK IT! crew – BooBoo, Wynn, Screamaker a Soundspeech.

Hlavný stage bude zvučený tentokrát už výhradne zvukom od LaDanza – Music&Light. Svetlá a iné dobroty nám tiež donesú chalani z tej istej firmy. Takže žiadne kompromisy.

Nezabudni, že začiname už o 20,00 tak aby sa všetci vybláznili do sýta. Koniec je tentokrát naplánovaný na 5:45 presne.

Tak Ťa chcem vidieť v prvom rade …

marec3

Zdroj: PR